Gönderen Konu: Sibel Ulasan mı Hairneva mı  (Okunma sayısı 8997 defa)

Emrlh57

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sibel Ulasan mı Hairneva mı
« : 28 Kasım 2017, 18:17:50 »
Merhaba arkadaşlar saçlarım çok ince ve seyrek fotolarda göründüğü gibi yaşım 28 Ankara'da yaşıyorum. Ekim konusunda çok kararsız kaldım döner bölgem az olduğu için tek seferde en iyi sonucu alacağım bir yere ekim yaptırmak istiyorum.Birçok yerle görüştüm bunlar :

Zekeriya Kul         : 3000 greft 3000 euro. Çok başarılı olmaz gibi konuştuğu için eledim.

Hakan Doğanay    : 2500 saç+1000 sakal ekimi 4000 euro (Dhı tekniği ile ekim yapılacak) Bana ücret olarak fazla geldi.

Hlc Klinik               : 3000 saç+ 1000 sakal ekimi 10000 euro çok aşırı pahalı olduğu için direk eledim.

Acıbadem Emphair : 3500-4000 greft 10000 tl (Dhı tekniği ile ekim yapılacak) Ekimlerini fazla inceleyemedim o yüzden uzağım.

Sibel Ulasan          : 4000 greft 8000 tl Perkutan tekniği ile ekim yapılacak.Ekimleri başarılı ve yüksek oranda saçları tutuyor.

Hairneva               : 3500-4000 greft 3750 euro ama çok makul indirim yapıldı. (Dhı tekniği ile ekim yapılacak) Hakkında fazla bilgi
                              alamadım bu yüzden tedirginim ama çok sıcak kanlı ve sorularını giderene kadar açıklıyor. Begendim burayı

Arkadaşlar sizlerden ricam bütcem en fazla zorlarsam 10000 tl buna göre önerebileceğiniz bir yer var mı ? Ben Sibel Ulasan, Esma-Serkan ve Hairneva arasında kaldım. Perkütan Dhı tekniği bunların arasındaki fark nedir hangisi daha çok tutma olasılığı ve en önemlisi doğal görüntü sağlar. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Esma-Serkan, Sibel Ulasan mı Hairneva mı
« Yanıtla #1 : 28 Kasım 2017, 18:33:51 »
Sibel ulusanı kesinlikle eleyin.Maddi durumunuz kısıtlı madem esma serkan çiftinden yana kullanırım şansımı.Son zamanlarda başarılı ekimlerini gördüğümüz bir ekip.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Kasım 2017, 18:37:03 »
Konu yanlış bölüme açılmış ilgili bölüme taşıyacağim o bölümden  konunuzu takip ediniz.
Global Moderator

Burak Bey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 28 Kasım 2017, 18:57:39 »
Fiyat performans olarak saydığınız 3 yer arasında en doğrusu Esma Serkan olacaktır. Ama bildiğim kadarıyla hakan Doğanay da peşin ödemede ciddi bir indirim yapıyor.

Emrlh57

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Kasım 2017, 22:38:54 »
Kovan hocam haklısınız sizin paylaşımı inceledikten sonra bende sibel ulasan dan uzaklaştım sizede geçmiş olsun gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm. Esma serkan tetik i iyiden incelemeye yapılan ekimleri takip etmeye başlıyorum.

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Kasım 2017, 22:44:59 »
Valla yanlış anlamayın ama hem tepe seyrek hem ön seyrek esma serkanın ne kadar başarılı olacağını kestirmek zor.Bu saçın hakkı malesef koray erdoğan.Sadece ektirmiş olmak için ektirmeyin derim.

Emrlh57

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Kasım 2017, 22:57:44 »
Bende koray hocaya yaptırmak isterim ama o kadar parayı bulamam çok fazla üzreti. Hlc klinik ortalama 45000 tl istedi koray hoca bundan daha aşağı istemez sanırım.

Erdem KARTAL

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 28 Kasım 2017, 23:04:19 »
.
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2017, 12:02:16 Gönderen: Erdem KARTAL »

Redworm13

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 29 Kasım 2017, 00:44:20 »
Hakan Doğanay peşin ödemelerde indirim yapıyor (yanlış hatırlamıyorsam %10 diye konuşmuştum).. Manuel alım olması nedeniyle tercih edilebilir diye düşünüyorum, malum donör alanınız zayıf minimum hasar ve maksimum verimle kullanmak gerekli. Biraz daha zorlarsanız bütçenizi bence düşünün..

mehmet2906

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 30 Kasım 2017, 08:42:14 »
Dr. Doğan Turanı da listene al derim.

Emrlh57

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 30 Kasım 2017, 10:32:15 »
Dr. Doğan Turan ile görüşmedim bugün whatsaaptan resimlerimi atıp bilgi alacağım teşekkür ederim.

Emrlh57

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 30 Kasım 2017, 13:21:16 »
Dr Doğan TURAN ile görüştüm Dhi ile ekim yaparız ne kadar greft alabiliyorsak alırız sakaldan da takviye yapılır tek seansta kapatırız açık alanı dedi. Fiyat olarak 8000 tl sizce Esma Serkan mı Dr Doğan Turan mı mantıklı. sakal+ saç ekimi yapılacak iki yerde.

CanCosmo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 03 Aralık 2017, 04:56:18 »
Bende Dogan Turan, Esma & Serkan ve Hairneva arasinda kaldim. Hespi DHI yöntemi uguyulor.

Bir öneriniz varmi?

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 03 Aralık 2017, 21:08:04 »
İlla dhi olacaksa Esma & Serkan Tetik çifti. Ektikleri çıkıyor genelde. Fiyat olarak diğerlerinden daha uygun.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 04 Aralık 2017, 20:36:15 »
Aralara girme konusunda çok sayıda tecrübeli doktor bulabilirsiniz.
Kalem tekniği illa ki şart değil.
Mesela Koray hoca Muttalip hoca kalem ile ekmiyorlar ama süper ekmiyorlar.
Şahsen ben doktor olmayan kimseye ektirmem.
Maalesef piyasada başında doktor olmayan çok sayıda saç ekim merkezi ile doktor olduğu söylenen kimilerinde gerçekten doktor giren ama saç ekimleri berbat tonla este ile başlayan merkez var.
Bunlar içinde ilk defa iyi bir tane gördüm este cerrahi diye arkadaşa ekmişlerdi hem elim güzeldi hem de dönör de hasar yoktu.
Özgür Nalbant, İlhan serdaroğlu, murat KÜÇÜKTAŞ.
Konhair. Life ankara onlara da bir bak istersen.

Facebook Twitter Instagram