Yaşım 19 , 3-4 senedir dökülme var (şuan dökülme yok ama yine de önceden döküldüğü için saçlarım seyrek) ve bugün doktora gittim doktor kan tahlili istedi , sonuçlar çıktıktan sonra erkek tipi dökülme dedi ve biotin şampuan (Saw Palmetto içerikli)
, çinko hapı ve minoxil önerdi ben de forumda ve internette okuduklarımdan yola çıkarak şampuanı kullanırım ama minoxil kullanmak istemiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Yarın tekrar doktora gidip xpecia veya aga e tablet vs. gibi takviyeler için bilgi almayı planlıyorum daha mantıklı olur mu sizce ?
Aga e tablet kullanırsan çok daha iyi olur. Bunun içinde doktora gitmene bile gerek yok. 20-21’ine geldiğinde finasteride kullanırsın o zaman doktor kontrolünde kullanırsın
15 yaşında başladıysan agresiftir saç dökülmen. Şampuan veya çinko hapı durdurmaz dökülmeyi, minoxidil ise finasteride olmadan kullanmamalı, dökülme agresif olduğundan çıkardıkları yine dökülecektir.
Sen aga e tablet kullan haftada 2-3 konazol şampuan ile saçını yıka (eczaneden alacaksın) ve günlük 1 tatlı kaşığı katkısız hint yağı içmeni öneririm saçlar için faydalı.
Bir iki sene sonra da finasteride geçersin
Saçlarını da atsan çok iyi olurdu