Androgenetik alopesi yanı ırsi veya genetik ailesel yatkınlık sac dökülmesi dışardan yada içerden biraz kullanıp daha sonra bırakıp sac dökülmesini durdurup veya çıkarması imkansız. Söyle ki; sacı döken hormon senin kas, ses, kıl yapını ve erkeklik duygularını veya isteklerini işlevi herşeyi bu hormon yapıyor. Düzenliyor. Sac köklerin buna duyarlıysa dokuyor. Sende bu hormon olduğu surece o sacı dökecektir. Lokal, tropikal ve tablet ilaçlarla sac Bölgesinden uzaklaştırıyoruz. Ama ilacı bırakınca yine hormon köklere zarar verir ve döker.
Ben iyi bir dermatologa bunun neden çözümünü bulamadılar dediğimde cok ilginç bisey söyledi. Vücut bir bütün dht yi vücut zararlı bisey olarak görmüyor aksine sürekli onu destekliyor. Bu yüzden vücut dht ile savaşmıyor. Dedi sonuç olarak krem sur söyle sac çıkarır iste yumurtayı kır uç kere karıştır Sürmene bile gerek yok dökülmen kesilir
bunlara inanmayın bu kardeşiniz her haltı denedi sadece bilimsel kanıtlanmış ilaçlar dışında hiç bir madde ise yaramadı. Baya uzattım ama bu tur tuzaklara cok düşüp para harcadığım icin yazma gereksinimi duydum