Saç Ekimi Sonuçları
Çok etkisi var. Bence ağır bir yan etkisi yoksa ekimden önce herkes kullanmalı. Bugün kabuk dökümü sonrası son durumu ve finans kullanmadan önce donör bölgesinin fotosunu atarım hocam.
Anlasilan asuman hanim hem hastaneyi hem de calisanlarindan bazilarini degistirmis , ekiminiz hayirli olsun
Bu da kabuk dökümü sonrası 13. gün
Hocam senin saç açıklığı bana çok benziyor hatta bendeki ince tüylenmeleri sayarsak seninki daha açık. Bana da 4500 greft ekildi güya. Güya diyorum çünkü seninkini inceliyince bana o kadar ekimediğine kanaat getirdim gibi. Güzel duruyor ekim hayırlı olsun. Bu arada konu linkim aşağıda incelemek istersen.https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=31745.0
ön hat gayet sık olmuş hocam. Ama Fin etkisi ile donor guclendiyse Fin i bırakınca da zamanla ekilen saçlarda zayiflama olabilir.
Açıkçası donördeki saçlar ne kadar güçlü olursa ekimde kayıp o kadar az olur diye düşünüyorum. İlk 6 ay düzenli kullanıp sonraki 6 ay haftada 2 ye düşürüp bırakacağım.
hocam tecrübe ile sabit maalesef Fin birakilinca bir süre saçlar fena durmasada zamanla dökülmüyor ama inceliyor
Kısa dönemde tüylenmeler başlamış iyi gidiyor bence.Alan geniş olduğu için sonucunu özellikle bende merak ediyorum umarım güzel olur.