Bu sitedeki araştırmalarım sonucunda Jale hocamda karar kıldım. Kendisi ve ekibi güler yüzlü ve insana güven veriyor. Operasyon sürecinde saç çizgimi Jale hoca çizdi. Kendisi gerçekten çok titiz olduğu için tekrar tekrar saç çizgimi kontrol edip son haline getirdi. Ekimi ekibi yapıyor. Jale hocam da bu süreçte sık sık müdahale edip ekimi yönlendirdi. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Saçlı günler
Aradan 2,5 sene geçti. Bugün zor da olsa şifremi hatırlayıp giriş yapabildim. Bu 2.5 senenin nasıl geçtiğini ve benden neler götürdüğünü bilmiyorum. Henüz 21 yaşındayken bu ekime büyük umutlarla karar verdim ve hayatımın 2.5 senesi benden silindi. Özgüvenimi kaybettim ve toplum içine daha az çıkar oldum. Ekim yaptıracak arkadaşlara tavsiyem iyice araştırın, her detayını sorun. Benim ekimimde ne yazık ki ön çizgi çok kötü çizilmişti. Belki fotograflarda belli olmuyor ama şakak kısımlarıma kadar bir çizgiye ekim yapıldı. Bu ekimlerin yönleri ve greft planlaması çok kötüydü. Ön çizgiye dahi ikili ve üçlü greftler ekildi. Ve greftler kalın punchla alındığından çok kötü bir görüntü oluştu. Saçlarımı ekim yapılacak kisalikta kestiğimde bildiginiz sakal gibi bir görüntü oluşuyordu. Kazittigimda ekim yapılan yerler nokta nokta yerini belli ediyordu. İşin kısası kime sorarsanız sorun ekim konusunda fikri olmayan bir insan bile saçimda sorun olduğunu anlayabiliyordu. Bu süreçte protez saç da dâhil bir çok şey kullandım ve hiçbiri Özgüvenimi yerine getirmedi. Pazartesi günü telefonum geldiğinde aşağıya fotoğraflarımi ekleyecegim. Ve bir müjdem var. Dün Koray Erdoğan'la birlikte ekimin ilk kısmını gerçekleştirdik
Pazartesi diğer kısmı gerçekleştireceğiz ve Salı günü Ankara'ya döneceğim. Yeni konumu açtığımda değerli yorumlarınızı bekliyorum.