Selamlar,
Foruma borcumu ödeme zamanı. Asmed genel olarak forumda zaten sürekli övülen bir merkez oldugu için bende üzerine çok cila çekmeden prosedürü anlatayım
Gerçekten kaliteli bir ortam var, kendinizi iyi ve güvende hissediyorsunuz.
Fakat, Biliyorsunuz daha önce konusunuda açmıştım, 8 ekim 2022 de iletişime geçtigimde kur 10 tl 'idi bunuda forumda belirttim, bekletim kurun 10 tl alınıp benimde A grubunu seçmemdi ve bu konu çok açık oldugu için ( mail tarihleri vs belli ) kesin gözüyle bakıyordum fakat olmadı, Koray hocaya, "Asmed ile çok önceden iletişime geçtim, süreç 2 kere yeniden başlatıldı" diye ifade etmeye çalışsamda sanırım hocanın yorgun zamanına denk geldigim için, ne istiyorsun yani gibi bir soru aldım, bende kur o zaman 10 tl idi diye belirttim, faydası olmadı kur 12 tl hesaplandı. bende şuan zaten kurun yüksek olmasından mahcubiyet duyup çok uzatmadım konuyu. Şaçlar çıksında, canı sag olsun
Açıkçası konsültasyonun daha uzun sürecegini sanıyordum biraz şimşek hızında oldu ve ben sonrası biraz gerildim. Çünkü saçlarım uzun, bir şekilde toppik falan idare edebiliyorum, konsültasyon sonrası hemen 0 a vuruluyor saçlarınız ve ke-bot taramasına giriyorsunuz. Orada benim hızlı konsültasyon sonrası saçlarımın kesilecek olması, beni biraz gerdi, Hasta Koordinatörümde, hemşirelerde durumu fark etti. Koray hoca ile yapılan konsültasyonda hoca tarafından rahatlatılmayı bekliyordum( güzel olucak vs.) hiç öyle geçmedi, bam bam hoca dürüstçe söylecegini söylüyor. Bu iyi birşey hayal satmıyor en azından ama saçı dert etmiş bizler motivasyonda aramıyor degiliz. Hatta ben biraz kararsızlıklarımı söyleyince sonra ektirebilirsine geldi muhabbet. bana mı antipati oldu ( hayatımda kimsede karşılaşmadım ) , hocanın genel tavrımı çok çözemedim fakat asmed'in ülkenin zirvesi olarak gördügüm için ektirme kararımdan vazgeçmedim. Hali hazırda 1.5 senedir araştırıyorum, evet forumda bazı kötü sonuçlar var çoguda Alp hocaya ait bunuda hocaya söyledim ve o sonuçlardan korktugumu ifade ettim.
Konsültasyonda birisi ısrarla Alp hoca C grubuydu dedi fakat öyle olmadıgın hepimiz biliyoruz degil mi?
Ama anladıgım kadarıyla Alp hoca sonrası B grubunun altından çok sular geçmiş ve sistem degişmiş, Ön çizgiyi ve delikleri koray hoca açıyor. Bunları görünce B grubuna tamam dedim. Umarım yanlış bir karar vermemişimdir ve forumda gördügümüz talihsiz sonuçlarla aynı olmaz. Benim inancım iyi olacagı yönünde çünkü hoca endişelerimi anlayıp bana en tecrübeli hemşiresini vermiş. Ön insizyonu yaparkende hocayla arayı düzelttigimi düşünüyorum
biraz şakalar komiklikler yaptık. Arka taraftaki insizyonunda B grubu kalitesinde birşeyi degiştirecegini düşünmüyorum. Ön tarafın neredeyse tamamını Koray hoca açtı.
Ekim ile ilgili olarak;
Her gün yıkamalara devam ediyorum, şuan donör bölgemde agrı var. Brufen kullanıyorum ve ne zaman biter agrılar benzer tecrübesi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Umarım hiç bir greftim boşa gitmez ve orta yollu bir ekim merkezi seçmedigim için pişman olmam