Gönderen Konu: Bu saçı finans toparlar mı?  (Okunma sayısı 12676 defa)

Severimseni gencüse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bu saçı finans toparlar mı?
« Yanıtla #76 : 28 Nisan 2025, 22:31:44 »
Proscar 1 yıl 9 ay kullanım sonucu en net görüntüm, bende bundan ileri gitmiyor artık bu şekilde kaldı diyebilirim. Saç dökülmem devam ediyor ancak yoğun dökülmelerim azaldı. Saçlarım biraz daha canlı ancak çok saçım çıktı kapatıcılık oldu diyemem. Yaşım 30 oldu ekim şart, iyi sıkılaştıran bir ekimci bulduğum zaman ektireceğim şuan için ekimcileri pek beğenemiyorum fiyat performans olarak çok iyi değiller. Biraz minox kullanmaya başlamayı düşünüyorum. Finasteridin en fazla yapabileceği bu diye düşünüyorum. Herkese saçlı günler dilerim.

Severimseni gencüse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 28 Nisan 2025, 22:32:38 »
Neredeyse 2 yıl

Harbi Getto

• Full Member
« Yanıtla #78 : 04 Mayıs 2025, 18:01:00 »
Neredeyse 2 yıl

Fin elinden geleni yapmış bence şöyle düşün kapatıcılığı geçtim dökülmeyi durdurup saç çıkartmış, güçlendirmiş. Ekim istemiyorsan tavsiyem minoxidile başla. 3-4 ay kullan sonuçlara bak saç çıkışı varsa devam et.
7 gün 1,25 Fin
1x8 %5 minoxilin+Dermaroller
Biotin, Demir(+C vit) ve D3
Ketoral Şampuan

Severimseni gencüse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 04 Mayıs 2025, 19:11:16 »
Ekim düşünüyorum, iyi bir ekimci hala bulamadım diyebilirim, çoğu ekimci fiyatına göre başarılı değil gibi, iyi ekimcilerinde fiyatları baya yüksek bu nedenle biraz daha fin kullanacağım. Merak ettiğim şey bu saç dökülmemin hala tam olarak bitmemesi ilacı kullanmayı bırakırsam daha fazla dökülecek korkusu var. Minoxu düzgün kullanacağımı düşünmediğimden başlamak istemiyorum.

Snyy 1261

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #80 : 05 Mayıs 2025, 13:20:39 »
Ekim düşünüyorum, iyi bir ekimci hala bulamadım diyebilirim, çoğu ekimci fiyatına göre başarılı değil gibi, iyi ekimcilerinde fiyatları baya yüksek bu nedenle biraz daha fin kullanacağım. Merak ettiğim şey bu saç dökülmemin hala tam olarak bitmemesi ilacı kullanmayı bırakırsam daha fazla dökülecek korkusu var. Minoxu düzgün kullanacağımı düşünmediğimden başlamak istemiyorum.
reis baya iyi toplamış kaçıncı ayda saç çıkışlarını fark ettin

kutsal bilge

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 08 Mayıs 2025, 16:31:40 »
duckmisiniz her ne iseniz...sorunlumusunuz? neden bahsediyorsunuz? basit bir soru sordum.yaranizmi var.size ne oluyor ki herseyden once..ama madem siz actiniz konuyu dogru cerrahpasa nur eczanesinde yapiliyor sac karisimlari.merak eden whatsapp nodan yazar ve detayli bilgi alir fiyatlar ve yapilan karisimlar hakkinda.sagolsun duck deyince aklima geldi..bu arada finasterid 1mg kapsulde hazir sekilde ayni minoxidil 2.5mg kapsul gibi listelerinde bulunmakta oral isteyenler icin.
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2025, 17:05:26 Gönderen: kutsal bilge »

Severimseni gencüse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 08 Haziran 2025, 11:12:34 »
reis baya iyi toplamış kaçıncı ayda saç çıkışlarını fark ettin
Hocam bu iş şöyle ilk 4 ay sonra filan saçların toparlanıyor, sonra tekrar bozuluyor, sonra tekrar toparlanıyor, tekrar bozuluyor, tekrar toparlanıyor bir döngü var başka ilerleme olmadı bende kan değerlerimi iyi tutmayada özen gösterdim D vitamini aldım, demir iyi çinko ekledim ama bundan ileri gidemedim kullandığın şampuanda önemli içindi sülfat olmayanlar ve caffein içerenler ilerlemeye etkili oluyor gibi saç işi zor saçlar kalıcı olmuyor fin kullandığımda başkasında daha farklı sonuçlar olabilir tabi

Furkan Demr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #83 : 09 Haziran 2025, 00:21:07 »
Hocam bu iş şöyle ilk 4 ay sonra filan saçların toparlanıyor, sonra tekrar bozuluyor, sonra tekrar toparlanıyor, tekrar bozuluyor, tekrar toparlanıyor bir döngü var başka ilerleme olmadı bende kan değerlerimi iyi tutmayada özen gösterdim D vitamini aldım, demir iyi çinko ekledim ama bundan ileri gidemedim kullandığın şampuanda önemli içindi sülfat olmayanlar ve caffein içerenler ilerlemeye etkili oluyor gibi saç işi zor saçlar kalıcı olmuyor fin kullandığımda başkasında daha farklı sonuçlar olabilir tabi
reis bölgenin yarı yarıya kapanması ve dökülmenin ilerlememesi çok iyi ben 8. Aydayım böyle bi fark görmedim kansızlık demir ve b12 çok düşük onları toparlıyorum şuan acaba senin gibi çıkış yakalarmıyım

Severimseni gencüse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 14 Haziran 2025, 13:31:30 »
Bu kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum. demir, d vitamini, b 12 ve bölgesel yağlanmayı azaltmak sağlıklı beslenmekte bu işin içinde önemli yere sahip. Fotoğraf atabilirsen bakalım.

Facebook Twitter Instagram