Gönderen Konu: Bu saçı finans toparlar mı?  (Okunma sayısı 11287 defa)

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bu saçı finans toparlar mı?
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2023, 23:26:15 »
kurtarabilir de hafif kapatabilir de hiç işe yaramayıp daha kötü hale getirebilir de denemeden bilinemez
finasteride ve ekim öneririm minoxidile hiç bulaşma

Severimseni gencüse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2023, 23:37:35 »
Minox saç çıkarmaz mı bu alanda yoksa olanıda döker mi dökülecek bir şeyde kalmamış aslında ekim düşünüyorum lakin biraz araştırma yapacağım hemde o sırada biraz kapatabilirsem diye finans artı minox kullanayım diye düşünüyorum haftaya başlayıp konuyu güncel tuttayım ancak herkes minox kullanma diyor konuların çoğunda minox kullanılıyor neden kullanmamak gerek

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2023, 23:44:52 »
Minox saç çıkarmaz mı bu alanda yoksa olanıda döker mi dökülecek bir şeyde kalmamış aslında ekim düşünüyorum lakin biraz araştırma yapacağım hemde o sırada biraz kapatabilirsem diye finans artı minox kullanayım diye düşünüyorum haftaya başlayıp konuyu güncel tuttayım ancak herkes minox kullanma diyor konuların çoğunda minox kullanılıyor neden kullanmamak gerek
ömür boyu kullanman gerekecek bir de topikal kullanacaksın kafa derini rahatsız edecek kaşındıracak tahriş edecek, sebaroik dermatite kadar yolu var
minoxidil saç çıkarır ama önce döker, ondan sonra yenisini daha sağlıklı çıkarır. hiç işe yaramama ihtimali de var. kullananların %40'ında işe yarıyor
minoxidile hiç bulaşma ekimini güzel bir merkezde yaptır seni gayet mutlu eder
finasteride kullanmıyorsan kullan zaten o şart yoksa geri kalan saçların da dökülecektir

Severimseni gencüse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 27 Haziran 2023, 23:48:02 »
Teşekkür ederim peki hangi ekim merkezini önerirsin kardeş bir türlü karar veremedim en fazla 30 bin verebilirim ilgili alakalı bir yer olsun istiyorum ekimi yaptım hadi git düşüncesinde olan yerleri pek düşünmüyorum.

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Haziran 2023, 00:43:49 »
Teşekkür ederim peki hangi ekim merkezini önerirsin kardeş bir türlü karar veremedim en fazla 30 bin verebilirim ilgili alakalı bir yer olsun istiyorum ekimi yaptım hadi git düşüncesinde olan yerleri pek düşünmüyorum.
ahmet tosun, medeks, akl ankara'da şahin çelik bütçene uygun
ahmet tosun the hair clinic gayet ilgili. ekimden 3 ay sonra oral minoxidil reçetemi bile oradan aldım direkt yardımcı oluyorlar. kendisi de bayağı samimi

Severimseni gencüse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 12 Eylül 2023, 22:33:58 »
2 aylık durum 1. Ayda tepe döküldü iyici şuan 2. Ayım bitti sonuç iyiye gidiyor gibi sizce de öyle mi?

y?lmaz karaduman

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 18 Eylül 2023, 20:41:58 »

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

karakafa

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 24 Eylül 2023, 01:59:34 »
yas kacti? kokler olmedi ise minox finas toplar ..ama minixu uzun vade de tavsiye etmem finas ve azelaikle devam derim solusyon olarak..9-12 ay kadar...

Severimseni gencüse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 24 Eylül 2023, 08:50:03 »
Yaş 28 azelaiki hiç duymadım işe yarar mı?

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 24 Eylül 2023, 12:20:52 »
Yaş 28 azelaiki hiç duymadım işe yarar mı?
nur eczanesi reklamı. kendiniz araştırın lütfen
benim anlamadığım farklı hesaplardan yorum yapmak yerine tek hesapla bir tek konu açıp ürünlerini tanıtmaları daha mantıklı. böyle yaptıklarında bana ilginç geliyor

karakafa

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 24 Eylül 2023, 12:55:22 »
duckmisiniz her ne iseniz...sorunlumusunuz? neden bahsediyorsunuz? basit bir soru sordum.yaranizmi var.size ne oluyor ki herseyden once..ama madem siz actiniz konuyu dogru cerrahpasa nur eczanesinde yapiliyor sac karisimlari.merak eden whatsapp nodan yazar ve detayli bilgi alir fiyatlar ve yapilan karisimlar hakkinda.sagolsun duck deyince aklima geldi..bu arada finasterid 1mg kapsulde hazir sekilde ayni minoxidil 2.5mg kapsul gibi listelerinde bulunmakta oral isteyenler icin.

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 24 Eylül 2023, 13:11:08 »
duckmisiniz her ne iseniz...sorunlumusunuz? neden bahsediyorsunuz? basit bir soru sordum.yaranizmi var.size ne oluyor ki herseyden once..ama madem siz actiniz konuyu dogru cerrahpasa nur eczanesinde yapiliyor sac karisimlari.merak eden whatsapp nodan yazar ve detayli bilgi alir fiyatlar ve yapilan karisimlar hakkinda.sagolsun duck deyince aklima geldi..bu arada finasterid 1mg kapsulde hazir sekilde ayni minoxidil 2.5mg kapsul gibi listelerinde bulunmakta oral isteyenler icin.
engellenen listeme biri daha eklendi teşekkürler

umutsuzvaka

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 24 Eylül 2023, 15:09:28 »
açık açık reklam yapıyorsunuz ve insanlara laf atıyorsunuz asıl siz sorunlu musunuz? Duck haklı.

Facebook Twitter Instagram