Gönderen Konu: Bu saçı finans toparlar mı?  (Okunma sayısı 11290 defa)

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bu saçı finans toparlar mı?
« Yanıtla #15 : 24 Eylül 2023, 15:17:39 »
açık açık reklam yapıyorsunuz ve insanlara laf atıyorsunuz asıl siz sorunlu musunuz? Duck haklı.
ben bu forumun sağ üst köşesinde yazan yazıyı çok seviyorum, Özgür ve Tarafsız Paylaşım Platformu. insanlar tamamen kendi deneyimlerini ve fikirlerini paylaşıyorlar herhangi bir kar amacı gütmüyorlar bu ortam gerçekten değerli. reklam yapmaları asıl sıkıntı değil karşı da değilim ama yapmaları gereken tek konu açıp ürünlerini tanıtmaları. insanlar da kullanıp yorumlarını paylaşırlar. fakat benim gördüğüm farklı hesapların eczaneyle alakaları yokmuş gibi eczanenin ürünlerini tanıtmaları, bu da sadece ilginç geliyor bana. neyse hesaplarını engelledim artık görmem yorumlarını

karakafa

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 25 Eylül 2023, 02:51:47 »
kimin ne hesap acip ne yazdigi kime ne..ilgilenen ilgilenir ilgilenmeyen umursamaz gecer..donald duck amca kendince bi hikaye yazmis kendi bas oyunda...takmis kafayi bi seye gozu baska bi sey gormuyor..Allah sifa versin ne diyeyim...konumuza donecek olursak yan etki sorunu yoksa oral devam et kardesim yoksa topikal dene derim..

Severimseni gencüse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 25 Eylül 2023, 20:40:02 »
Tartışmaya gerek yok arkadaşlar yani arkadaş belki iyi niyetli ürünü yazmış olabilir, kullanmak gerekir gerekmez benim kararım sonuçta araştırmadan etmeden almayacak yaşlardayız diye düşünüyorum tabi duck arkadaşıma katılıyorum eğer ürün tanıtmak için yazılmış ise bir konu açar kullanan arkadaşlarda kendileri deneyimlerini aktarır, burada herkes bi şifa arama derdinde öneri olarak alıyorum bunu reklam olarak düşünmüyorum reklam olarak yapıyorlarsa da admin artık ilgilensin oral olarak şimdilik herhangi bir yan etki yaptığını düşünmüyorum umarım yapmaz 6 ay sonra sonuçlarıma bakacağım gelişim ile yan etki arasındaki durumları değerlendirip kullanmaya devam edip etmeyeceğime karar vereceğim teşekkür ederim herkese konuyu da kapatalım boş yere tartışmaya gerek yok

Severimseni gencüse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 13 Ekim 2023, 12:21:38 »
3. Ay bitti deneyimlerim ilk iki ay tepedeki ufak saçlar döküldü şimdi ufak ufak saçlar çıkıyor gibi ama dökülmem devam ediyor. araştırmalarımda 4. Aya kadar dökülmelerin devam edebileceği, sonrasında azalacağı yönündeydi. saçlarım daha iyi gibi emin değilim. Çok dağıldığı için hergün saçlarımı yıkıyorum buda kurutuyor saçlarımı, buna bir çözümü olan var mı yıkamazsam rahatsız hissediyorum. Saça iyi gelen krem filan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.

DarpMachine

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 06 Nisan 2024, 17:02:13 »
Hocam güncelleme yapabilir misiniz ? Saçların döküldükten sonra geri çıktı mı ?

Severimseni gencüse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 06 Nisan 2024, 17:05:04 »
Hocam ne çıktı ne döktü biraz toparlandı çok bir şey yapmadı kullanmaya devam ediyorum herhangi bir yan etki yok bende kontrolde ettirmiyorum açıkcası 9 ay oldu

Severimseni gencüse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 06 Nisan 2024, 17:10:00 »
Bu ilacı en az 2 sene kullanmak lazım, bence işe yarıyor, saçlar dökülüyor, iyi çıkıyor gibi ama kesinlikle dökülmeyi hafifletiyor diyebilirim, tamamıyla durdurmadı. Yan etki yapmadığı sürece kullanılır, yan etki olursa bırakırım.

Severimseni gencüse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 06 Nisan 2024, 17:28:36 »
Çok bir fark yok ama daha iyi hissediyorum dökülmem daha azaldı. 2 yıl kullanmayı düşünüyorum.

Severimseni gencüse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 06 Nisan 2024, 17:29:26 »
Tabi bu fotoğrafta ışık farkı var.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 06 Nisan 2024, 23:13:15 »
Tabi bu fotoğrafta ışık farkı var.

Işık farkı var ama gelişme olduğu net belli. Çok şanslısın. Aman birkaç günden fazla kullanmamazlık etme tedavindeki ürünleri.
1.senede 1,5da, hele 2 de neler göreceğiz çok merak ettim.

Keyfini çıkar, ara ara burayı da güncellemeyi atlama lütfen.

Severimseni gencüse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 06 Nisan 2024, 23:18:08 »
Güncel tutmaya çalışacağım,  ilacı almayı arada bir kaç gün unutmuşluğum oldu,  9 ayda belki 5-6 kere almayı unutmuşumdur, yan etki görmediğim sürece devam edeceğim, sizlerde böyle soru sorarsanız daha iyi olur, burayı unutabiliyorum, yorumun içinde teşekkür ederim.

Severimseni gencüse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 05 Mayıs 2024, 17:33:29 »
Bu sıra dökülmelerim arttı, tepe bölgesini ikiye ayırınca daha net belli oluyor diye bu şekilde dağınık çektim, yan etki konusunda şuana kadar bir sıkıntım yok, saçlarım ilk başladığım zamana göre daha hacimli, bu zamana kadar sadece proscar kullandım, başka herhangi bir tedavim yok, sizce mezoterapi ve prp etkili olur mu bilgilendirebilirseniz sevinirim.

DarpMachine

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 06 Mayıs 2024, 11:32:27 »
Güzel etki almışsın hocam devam et . Prp mezoterapi nin çok büyük bi faydası yok ama maddi durumun iyi dene istersen.

Black426

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 06 Mayıs 2024, 12:55:24 »
Yan etki gormuyorsan devam et bence baya gelisim olmus.Ikinci sene de maksimum etkiyi almis olursun diye dusunuyorum finastan.En azindan yabanci forumlarda gordugum boyleydi.Bence komple kapanacak aciklik eger tedaviye devam edersen.

Yan etki durumu nasil dostum ?

Severimseni gencüse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 06 Mayıs 2024, 15:01:08 »
Teşekkür ederim arkadaşlar, çok şükür herhangi bir yan etki görmedim şimdiye kadar, biraz kafaya takmakla ilgili olduğunu düşünüyorum, hiç kafaya takmiyorum yan etki konusunu, aklıma bile getirmiyorum hiçte problem yaşamıyorum.

Facebook Twitter Instagram