Serbest piyasa kalitesine göre fiyatı var vr müşteri sorunuda yok dostum
Şu veya bu neden denmesi için açıp bakıp sonuçlara kendin karar vermelisin
Donör çok güçlü durmuyor asmed e resim gönderip bilgi aldın mı?
Asmed'e daha dün başvuru yaptığım için henüz dönüş alamadım. Asuman Hair'dan ''Prozinc PLUS serum kullanın dönor bölgenize sürün sabah akşam yıkamalardan sonra 4 5 püskürtme yapın masaj yaparak cildinize yedirin spreyi. Xpecia vitamin sabah akşam kullanın ve proscar 05mg tablet dörtte biri olacak şekilde kullanmanızı tavsiye ederiz.'' dediler donör bölgem zayıf olduğu için. Şampuan serum ve Xpecia'ya başladım ama proscar konusunda çekincelerim olduğu için başlamak istemedim.
Ya Hintel hocam aslında çok garip bir durum var, biraz uzun uzun yazmam gerekecek, şimdiden hakkını helal et.
Ekim 2022'de saç ekimi yaptırmaya karar vermiştim ve forumla da o süreçte tanıştım. Sende çok yardımcı olmuştun o dönemde tekrar teşekkür ederim. Hatta şimdi ekleyeceğim ilk fotoğraftaki saç çizgisini sen çizmiştin. O dönemki donör bölgemi de görebilirsin fotoğraflarda. Gayet iyiydi. Sonrasında ben ekim yaptırmaktan vazgeçip minoksidil kullanmaya başladım. 5 ay kadar kullandım, baya da faydasını görüdüm. Ancak minoksidil bende aşırı kepek yapıyor ve bunun önüne geçemedim. Bu sebeple kullanmayı bırakıp ve saçlarımı kazıdım. 2 ay boyunca her sabah saçlarımı kazıdığım için ne kadar saç kaybettiğimin farkına varamamışım. Geçenlerde saçlarımı uzatmaya karar verdikten sonra gözlerime inanamadım. Benim saçlar gitmiş baya baya. Bir sene bile olmadan bu kadar saç dökülür mü yahu? Minoksidili kullanıp bırakmanın böyle bir yan etkisi olur mu sence? Ayrıca belirteyim hiç stresli bir hayatım yok ve bu süreçte olağanüstü bir şey yaşamadım. Bayramdan sonrası için kan tahlili randevusu aldım, asuman hair da detaylı bir kan tahlili listesi verdi. Belkide kan değerlerimde bir anormallik oldu ve saçlarım bu sebeple bu kadar seyreldi bilmiyorum. Yada hep böyle seyrekti ama saçlarım uzun olduğu için farkında mı değildim acaba? Valla kafamda deli sorular. Geçen sene donör bölgemi gösterdiğim saç ekim merkezleri ''donör bölgeniz çok iyi'' diyorlardı, şimdi çok zayıf diyolar haklı olarak. Konu başlığından uzaklaştım kusura bakma ama seni yakalamışken danışmak istedim.