Arkadaşlar cümleten merhabalar. Uzunca bir süreden sonra en nihayetinde karar verip Medeks ile anlaşarak saç ekim işlemimi bugün gerçekleştirdim.
Öncelikle lokal anestezi iğneleri dışında acı çekmedim.
Sabah saat 9 gibi Medekse giderek traş işlemim gerçekleşti, firma sahibi Gökhan Bey ön çizgimi belirleyip beni ekip arkadaşlarına teslim etti. Gökhan Bey daha sonrasında işlemde bulunmadı.Destan hanım sağolsun çok güleryüzlü, başımın tepe kısmına lokal anesteziyi gerçekleştirdikten sonra Kanal açmak için Elif Hanım geldi, kanal açma işlemi yapıldıktan sonra ense lokal anestezim Dima bey tarafından gerçekleştirildi ( ense uyuşturulurken çok acı çektim) daha sonra kök alımı için Elif hanım ve Destan Hanım işlemi yaptılar, Elif hanım kök alımımdan sonra çıkış yaptı.Ekim aşamasına geçildiğinde ise Dima Bey ve Destan Hanım işlemi gerçekleştirdiler. Yaklaşık 7 saat süren operasyonun ardından çıkış yaptım. Aşağıda fotoğraflarımı sunduğum üzere ön çizgimden endişelerim var sanki biraz geriden olmuş gibi sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum. Ekim sonrası süreçle ilgili Gökhan Bey ; Sebamed everyday 200ml Şampuan, Proscar ve Xpecia (4/1 bir hapın çeyreği kadar), Losyon olarak Phantehol, kabuk dökümünden sonra ise Vishy dercia yeşil etiketli olanından almam gerektiğini söyledi.
Arkadaşlar bu arada ekimim saat 16.00 gibi bitti sigaraya dayanamadım şu an itibariyle toplamda 4-5 dal sigara içtim. Konuyu olabildiğince güncel tutmaya çalışacağım, forumda emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler…