Gönderen Konu: AHD SAÇ EKİMİ 21-22 HAZİRAN 2023 HAKAN DOĞANAY EKİBİ - 5000 GREFT  (Okunma sayısı 4818 defa)

Judagor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
20-21 HAZİRAN TARİHİNDE HAKAN DOĞANAY IN EKİBİ TARAFINDAN EKİMİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ.İLK GÜNDEN SON DAKİKAYA KADAR İLGİLERİNDEN DOLAYI BÜTÜN ÇALIŞANLARA VE SEMA HANIM VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDERİM. HACCA GİDECEK OLAN HAKAN BEY'İN 1:30 DA UÇAĞI OLMASINA RAĞMEN TANIŞMAK İSTEDİĞİM İÇİN GELMESİNİ RİCA ETTİĞİMDE, KIRMAYIP GELDİĞİ İÇİN AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM. EKİM ACISIZ FAKAT 2 GÜNE YAYILMASINA RAĞMEN YORUCU BİR OPERASYON.UMARIM BENİM SÜRECİM DE DİĞER ARKADAŞLARA YARDIMCI OLUR. SORMAK İSTEDİĞİNİZ HERŞEYE VE FİKİRLERİNİZE AÇIĞIM. HERKESE BOL SAÇLI GÜNLER.

Judagor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İLK YIKAMA SONRASI DÖNÖR ALAN

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun saç ekiminiz açık alan geniş ama donör gayet kaliteli ve kalın telli umarım çok güzel sonuç alırsınız
saç ekim planlaması da gayet güzel ve sık duruyor
Global Moderator

Judagor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim hintell başkan, sizin de sayenizde iyi bir yeri tercih ettiğimi düşünüyorum. Gerisi zaman ve sabır artık.

koraybjk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun bende yakından takip edecegim sürecinizi. Sac ektikleri bölgelerde baya kendi sacınızda varmış umarım onlar az hasarla kurtulur. 5000 greft sactan mı aldılar tamamını aslında donörü bitirmeseler 4000 sac 1000 sakal yapsalarda güzel olabilirdi tabi ekim merkezinin vardır bir bildiği. umarım herşey güzel olur ekim yapan aygül hanım mıydı?

Judagor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşimle aynı gün ekim yaptırdık, kardeşimin ekimine aygül hanım, benimkine sema hanım girdi. Tamamı dönörden alındı, hakan bey sakala gerek görmedi, bana iyi bir dönörün var dedi. Bende sakal konusunda herhangi bişey söylemedim.

Judagor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merak edilirse 1 li 2 li 3 lü sayıları da şunlar.

koraybjk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
5000i ön ve ortaya kullanmakla iyi yapmıs bence. tepe bölgesinde sanırım 2-3 parmak kadar alana ekim olmamıs orayada yayacagım deseydi ortalar seyrek kalırdı. 5000 ile ancak o kadar yer kapanır bencede.

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun umarım güzel sonuç alırsın.
Güzel bir sonuç için durumun müsait.
Bu arada hakan hoca finasterid jel önerdimi acaba.

Judagor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kendi yaptığı solüsyonu önerdi, içeriğini sordum onda da finasterid var.45. Günde kullanabileceğimi devam etmek istersem kargolayabileceklerini söylediler. Kullanacağım.

Kayser Soze

• Hero Member
Hayırlı olsun.
İnşallah güzel sonuçlanır.
Normalde Bu ekim merkezi 4.000 grefti geçmezdi ve eğer geçerek sakal kullanırdı. Demekki sizin donörü baya beğeniler.
Sonuna kadar paylaşım yapmanızı dilerim.

Romanadam

• Sr. Member
Kendi yaptığı solüsyonu önerdi, içeriğini sordum onda da finasterid var.45. Günde kullanabileceğimi devam etmek istersem kargolayabileceklerini söylediler. Kullanacağım.

İçerisinde minoxilde varmı acaba ve ayrıca neden 45 gün sonra ? Bence daha erken kullanılsa destek anlamında daha iyi olur.

Judagor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
45 gün olayı için bir fikrim yok ama şok dökülme sonrası için hızlandırma için söylemiş olabilirler. Benim ki sadece tahmin. Biotin kullanmamı önerdiler kabuk dökümünden sonrası için propecia yı zaten 7 aydır kullanıyorum.

Onaltı Yıl Sonra

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
45 gün olayı için bir fikrim yok ama şok dökülme sonrası için hızlandırma için söylemiş olabilirler. Benim ki sadece tahmin. Biotin kullanmamı önerdiler kabuk dökümünden sonrası için propecia yı zaten 7 aydır kullanıyorum.
Propecia için klinikten bir şey söylendi mi hocam ?

Judagor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Söylenmedi ben kendim kullanmaya karar verdim ve halen kullanıyorum. Klinik sadece kendi ürettikleri solüsyonu verdi ve biotin önerdi.

Facebook Twitter Instagram