Gönderen Konu: asmed koray bey a grubu ekim hakkında sorum  (Okunma sayısı 3077 defa)

yabulahan

• Full Member
asmed koray bey a grubu ekim hakkında sorum
« : 22 Haziran 2023, 21:16:28 »
Merhabalar
dogru yerde mı konu acıyorum bilmiyorum ama asmedle yeni bir görüşmemiz oldu telefonla ılk görüşmemde 2 ekim ılk sefer 5000 ıkıncı ekim de 3000 denildi. koray beyle yuz yüze görüşmemde 4000 ekılebılecegı ılk seferde fınansterıd kullanmam gerektıgı ve de koray bey tüm kanalları acarsa tek gunde sadece on hattı yaparsa ıkı gunde olacağını soledı. daha once forumda bole bir konu görmüştüm on hattı koray beyin yapacagı şekilde anlaşılmasına rağmen koray beyin hiç kanal açmadığını sadece ekımın basında bir kere geldigi solenılmıstı. bu arada koray bey ekerse 3 euro kur 12 den hesaplanacağını eskisi gibi a b c değil sadece a koray beyin kanal açtığı ve b on hattı koray beyin açıp gerısını asistanların yaptıgı ıkı tıp ekim tercihi olduğu solenıldı. benim kafamdaki soru su eger a secenegını yanı tüm kanalların koray beyin açtığı secenegı secersek gercekten tüm kanalları koray bey mı acıyor yoksa hasta uyutulup bir şekilde asistanın da yapabilme durumu var mı ıslemı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: asmed koray bey a grubu ekim hakkında sorum
« Yanıtla #1 : 23 Haziran 2023, 13:08:36 »
fotoğraflara verilen greft sayıları ile canlı konsültasyon Sayıları değişir normal durumlar. tabi düşmesi sayının senin için avantaj olmuş.
Eğer Koray hoca seçeneğini seçersen ''A''  Koray hoca kanal açıyor dostum böyle garip durumları kafanda kurma :)
forumda ne okuduysan doğru değil seçtiği seçeneğin farkında değildir o arkadaş. Alp hoca vardı o seçeneği seçmiştir o alp bey varken.

A GURUBU VAR
B GURUBU VAR
BİR DE Dilek Çakır seçeneği var  Dilek hanım 3000 euro yerli ücreti yurt dışı farklı
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2023, 13:24:47 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

yabulahan

• Full Member
« Yanıtla #2 : 23 Haziran 2023, 23:35:38 »
teşekkürler hıntel buna benzer cok şey duyuyoruz sadece asmedle de ılgılı değil baska yerlerle de ilgılı doktor yapıcam dedı dedı sonra tüm ıslemlerı asistanları yaptı gırı koray hoca gıbı tanınmış medyatik bırının de ınsan bole sabırla oturup her gun tek tek kanal acacagı konusunda ınsan şüphe duyuyor bir de bu mıhvalde yorum görünce bir tane de olsa.
  • Ekim Tarihi: 21-24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4838
  • Yaşınız 48
  • Medikal Tedavi Finansteridi ekim oncesi sonrasi 20 ser gun kullanip 45. Gunde 1/2 procea olarak tekrar basladim solgar vm2000 biotin5000 omega3 kolajen tıp1-3

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Haziran 2023, 19:39:51 »
teşekkürler hıntel buna benzer cok şey duyuyoruz sadece asmedle de ılgılı değil baska yerlerle de ilgılı doktor yapıcam dedı dedı sonra tüm ıslemlerı asistanları yaptı gırı koray hoca gıbı tanınmış medyatik bırının de ınsan bole sabırla oturup her gun tek tek kanal acacagı konusunda ınsan şüphe duyuyor bir de bu mıhvalde yorum görünce bir tane de olsa.

asmed üst düzey bir saç ekimi merkezi  bu tarz bahsettiğin durumlar  orada söz konusu bile olamaz zaten gidip görüşmüşsün anlamışsındır
koray hoca tüm ekimlerinde
kanalları da kendi açar
planlamarını da kendi yapar
ekibini de kendi yönetir
Rolls-Royce alıyorsun dostum öyle düşün :)
Global Moderator

yabulahan

• Full Member
« Yanıtla #4 : 27 Haziran 2023, 19:51:47 »
Eyvallah tesekkur ederim :)
  • Greft Miktarı 4838
  • Yaşınız 48
  • Medikal Tedavi Finansteridi ekim oncesi sonrasi 20 ser gun kullanip 45. Gunde 1/2 procea olarak tekrar basladim solgar vm2000 biotin5000 omega3 kolajen tıp1-3

saciuzunkel

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 29 Haziran 2023, 17:52:02 »
bu 5000 sonra 3000 olayı yeni mi çıktı acaba ? 4500 greftle harikalar yaratan Koray hocayı özledik :)
« Son Düzenleme: 30 Haziran 2023, 14:29:13 Gönderen: zanax »

yabulahan

• Full Member
« Yanıtla #6 : 03 Temmuz 2023, 20:01:38 »
Fotolar uzerinden ilk ekim 5000 ikinci ekimde de 3000 greftlik bir planlama yapilir denildi ama yuz yuze gorusmede Koray bey ilk ekimde 4000 olur dedi. Aslinda kafama takilan soru su bu greft basi 3 euro luk bir ekimde belirli kur uzerinden fiyata anlasildiginda arti eksi greft ekiminde fiyat degismiyor mu mesela 4000 greft sabit kur 12 tl den 144.000 tl 3500 ekilirse ucret dusuyor mu ya da daha fazla ekilirse ne oluyor gercekten bu greftler sayiliyor mu yoksa cok kabaca bir hesaplama mi ?
  • Greft Miktarı 4838
  • Yaşınız 48

saciuzunkel

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 03 Temmuz 2023, 20:47:47 »
kabaca bir hesap yok. tek tek mikroskop altında sayılıyor greftler. sizde görüyorsunuz. 4000 dediyse 4000 ekiliyor zaten bir problem olur 3500 ekerse ücreti iade eder.

yabulahan

• Full Member
« Yanıtla #8 : 04 Temmuz 2023, 17:16:49 »
cok teşekkürler
  • Greft Miktarı 4838
  • Yaşınız 48

Muribab

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 10 Temmuz 2023, 04:21:44 »
bu 5000 sonra 3000 olayı yeni mi çıktı acaba ? 4500 greftle harikalar yaratan Koray hocayı özledik :)

Hayır Dilek Çakır koray hocanın ortağı kendisi Türkler pek tanımaz yabancılar için efsanedir
sanırım Türkler için daha uygun bir seçenek için yapıldı
ve dilek çakır artık direk iç piyasaya giriş yaptı

kendisi 25 SENEDİR Asmed i koray hoca ile birlikte kurmuş yönetmiş  yabancılarda her operasyona giren biri..

bu ara da yanlar manuel orijinal tekli alımı için ön çizgide doğallığı sağlamak adına. arkalar mikro motor ile alımları zaten harika manuel'den farkı yok. forumda konuları mevcut ektiren arkadaşlar paylaştı

kanallar yanal yarık ( yanal yarık kanal açımı orjinal saç yönlerine en yakın kanal açma sistemidir bunu da sadece asmed Dr koray ve Dilek çakır yapıyor Türkiye de )  greft koyma işlemi keep

yanal yark kanal cebi açma sistemini pek çok kişi bilmez forumda Asmed sonuçları o yüzden çok doğal olur ve önlerde orijinal tekli kullanırlar yanlardan alıp.
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2023, 04:28:17 Gönderen: Muribab »

Muribab

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 10 Temmuz 2023, 04:29:56 »
Fotolar uzerinden ilk ekim 5000 ikinci ekimde de 3000 greftlik bir planlama yapilir denildi ama yuz yuze gorusmede Koray bey ilk ekimde 4000 olur dedi. Aslinda kafama takilan soru su bu greft basi 3 euro luk bir ekimde belirli kur uzerinden fiyata anlasildiginda arti eksi greft ekiminde fiyat degismiyor mu mesela 4000 greft sabit kur 12 tl den 144.000 tl 3500 ekilirse ucret dusuyor mu ya da daha fazla ekilirse ne oluyor gercekten bu greftler sayiliyor mu yoksa cok kabaca bir hesaplama mi ?

Kaç greft ise fiyat odur operasyona girmeden ücretini ödüyorsun zaten ölçümlerin yapıtlıktan sonra belirlenmiş sayı üzerinden

spokesperson

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 12 Temmuz 2023, 02:25:44 »
Asmed kalitesi ile ve hizmeti ile yarışabilecek bir saç ekim merkezi yok dünyada ben şahsen gurur duyuyorum
koray hocamızın Türk olmasından çekemeyini çok fazla adamın sadece Türkiye de değil dünya genelinde

iergin

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 23 Şubat 2024, 21:25:14 »
Merhabalar
dogru yerde mı konu acıyorum bilmiyorum ama asmedle yeni bir görüşmemiz oldu telefonla ılk görüşmemde 2 ekim ılk sefer 5000 ıkıncı ekim de 3000 denildi. koray beyle yuz yüze görüşmemde 4000 ekılebılecegı ılk seferde fınansterıd kullanmam gerektıgı ve de koray bey tüm kanalları acarsa tek gunde sadece on hattı yaparsa ıkı gunde olacağını soledı. daha once forumda bole bir konu görmüştüm on hattı koray beyin yapacagı şekilde anlaşılmasına rağmen koray beyin hiç kanal açmadığını sadece ekımın basında bir kere geldigi solenılmıstı. bu arada koray bey ekerse 3 euro kur 12 den hesaplanacağını eskisi gibi a b c değil sadece a koray beyin kanal açtığı ve b on hattı koray beyin açıp gerısını asistanların yaptıgı ıkı tıp ekim tercihi olduğu solenıldı. benim kafamdaki soru su eger a secenegını yanı tüm kanalların koray beyin açtığı secenegı secersek gercekten tüm kanalları koray bey mı acıyor yoksa hasta uyutulup bir şekilde asistanın da yapabilme durumu var mı ıslemı
ne yaptınız hocam ektirdiniz mi

yabulahan

• Full Member
« Yanıtla #13 : 04 Mart 2024, 14:04:09 »
evet ektirdim sımdi sen mesaj yazınca ilk bastaki endişelerimin ne kadar doğru olduğunu görüyorum ekimimimin sonunda ön çizgiye koray beyin asistanı kanal açtı cok da fazla uzatmak istemiyorum
  • Greft Miktarı 4838
  • Yaşınız 48

iergin

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 04 Mart 2024, 14:27:08 »
Abi benim derdim Koray hoca açsın değil. 3 euro olan değil 1 euro olan da yeter bana. Benim derdim arka donörüm azaldı, bir ekim yapmıştım daha önce. İyice azalmasın, Koray hoca planlama yapıyor diye oreayı istiyorum. Arka taraf iyice kel olmasın. Derdim o

Facebook Twitter Instagram