Merhabalar,
Öncellikle ekiminiz hayırlı olsun.Bende ekimimi serkan aygında gerçekleştirdim ve bendede 800 greft gögüsten alındı.Konumu inceleyebilirsiniz şuan 50.gündeyim ve gögüs kıllarının çıkışlarını,hareketlenmeyi fark edebiliyorum.Konumdaki resimlere bakarsanız anlarsınız(arka tarafa doğru).Fakat sizde gögüs kılları vertex bölgesine ekildiği için burda normal saçın bile büyümesi,tutması zor oluyor ön bölgeye göre kıyasladığımızda.Sanırım aldığınız yorum hem gögüs kılı hemde vertexde olunca çokta beklenti olmamalı sonucunu çıkarıyor buna katılıyorum aslında.Sonuçta bende ön bölgede tarakla tarıyım diye bir derdim yok,kapatıcılık sağlasın yeter.Ve kapatıcılık sağlayacağı şimdiden bende belli oluyor fakat dediğim gibi sizde ekilen bölge farklı.Finasterid kullanırsanız faydası olucağı şüphesiz fakat kullanıp kullanmamak size kalmış.Ayrıca saç ekimi yaptırmışsınız bir karar vermişsiniz ve burdaki bir yorumdan bukadar etkilenmeniz bence pek normal değil.Bukadar yoruma kafayı takıp,moral bozucaksanız ilk buraya sorup sonra ekimden vazgeçebilirdiniz.