Arkadaşlar selamlar, yaşım 25, ekim ayında 26 olacağım. Saçlarım son 1-2 senedir ciddi döküldü, asker öncesi dalgalı ve uzun olduğu için saçlarım yine kapatıyordu ama askerden sonra daha o boyuta kadar uzatamadım ve dökülmem de arttı, ciddi açıklıklarım var.( Fotoğraflarda da görüleceği üzere) Yaklaşık nisan ayından itibaren saç ekimi için birkaç merkezle görüştüm, saç ektirmeye karar verdim. Mesajlarıma zamanında dönselerdi ve randevu günü vermiş olsalardı belki de 1-2 aylık Songül Alçı'da saçımı ektirmiş olacaktım ancak geri dönmedikleri için ben de bu süre zarfında forumu keşfettim ve o merkezden vazgeçtim. Songül Alçı (trawelmed), For Legend Hair, Por Life Hair, Esteworld merkezleriyle görüştüm buralardan aldığım fiyatlar 12-17 aralığındaydı. Emphair ve arşimedden fiyat aldım onlar 30 bin bandı dedikleri için maalesef vazgeçtim. Bütçem ise 10-20 bandında. Bu arada görüştüğüm bir yer dökülmelerin yaşın itibariyle devam edebilir haberin olsun, daha geç de yaptırabilirsin derken başka bir merkez donör bölgende de açılma başlamış, alan azalmış yakın tarihte ekim yapalım ancak tek ekim kurtarmaz, iki ekim yapmamız gerecek tarzında bir şey söyledi. Yine konuştuğum başka bir merkez ise dalgalı saçlarda ekimler daha doğal duruyor, ön tarafa iyi bir ekim yaparız arkada tarafa da ekimle beraber karartma yaparız dedi. Anadolu yakasında oturuyorum ve sizlerden öneri bekliyorum. Hangi merkezi önerirsiniz bana? Bütçemi aşmayacak hatta mümkünse bütçe aralığının ilk yarısındaki fiyatlarda (10-15) olacak şekilde, teşekkür ediyorum.