Gönderen Konu: Forumdaki tecrübeli dostlardan merkez ve ekimle ilgili öneri almak istiyorum  (Okunma sayısı 381 defa)

literari

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar selamlar, yaşım 25, ekim ayında 26 olacağım. Saçlarım son 1-2 senedir ciddi döküldü, asker öncesi dalgalı ve uzun olduğu için saçlarım yine kapatıyordu ama askerden sonra daha o boyuta kadar uzatamadım ve dökülmem de arttı, ciddi açıklıklarım var.( Fotoğraflarda da görüleceği üzere) Yaklaşık nisan ayından itibaren saç ekimi için birkaç merkezle görüştüm, saç ektirmeye karar verdim. Mesajlarıma zamanında dönselerdi ve randevu günü vermiş olsalardı belki de 1-2 aylık Songül Alçı'da saçımı ektirmiş olacaktım ancak geri dönmedikleri için ben de bu süre zarfında forumu keşfettim ve o merkezden vazgeçtim. Songül Alçı (trawelmed), For Legend Hair, Por Life Hair, Esteworld merkezleriyle görüştüm buralardan aldığım fiyatlar 12-17 aralığındaydı. Emphair ve arşimedden fiyat aldım onlar 30 bin bandı dedikleri için maalesef vazgeçtim. Bütçem ise 10-20 bandında. Bu arada görüştüğüm bir yer dökülmelerin yaşın itibariyle devam edebilir haberin olsun, daha geç de yaptırabilirsin derken başka bir merkez donör bölgende de açılma başlamış, alan azalmış yakın tarihte ekim yapalım ancak tek ekim kurtarmaz, iki ekim yapmamız gerecek tarzında bir şey söyledi. Yine konuştuğum başka bir merkez ise dalgalı saçlarda ekimler daha doğal duruyor, ön tarafa iyi bir ekim yaparız arkada tarafa da ekimle beraber karartma yaparız dedi. Anadolu yakasında oturuyorum ve sizlerden öneri bekliyorum. Hangi merkezi önerirsiniz bana? Bütçemi aşmayacak hatta mümkünse bütçe aralığının ilk yarısındaki fiyatlarda (10-15) olacak şekilde, teşekkür ediyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör iyi ama şöyle bir durum söz konusu var olan saçların ince ve dökülme devam ediyor
Yapılan saç ekimi şu an ki mevcut saçlarına göre yapılacak
Vr saç ekimi incelen saçlardaki dökülmeyi şok dökülme ile hızlandırır
Güçlendirme şart ama bu tercih meselesi
Dht baskılacı ürünler ile

Bunun dışında merkez seçimide bütçe ile alakalı bu iş için ne kadar ücret ayırdığınızı söylerseniz bütçenize göre en iyi işlemi yapan saç ekim merkezlerini incelemeniz için konuya yazarız
Global Moderator

literari

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Donör iyi ama şöyle bir durum söz konusu var olan saçların ince ve dökülme devam ediyor
Yapılan saç ekimi şu an ki mevcut saçlarına göre yapılacak
Vr saç ekimi incelen saçlardaki dökülmeyi şok dökülme ile hızlandırır
Güçlendirme şart ama bu tercih meselesi
Dht baskılacı ürünler ile

Bunun dışında merkez seçimide bütçe ile alakalı bu iş için ne kadar ücret ayırdığınızı söylerseniz bütçenize göre en iyi işlemi yapan saç ekim merkezlerini incelemeniz için konuya yazarız
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Bütçemi belirttim aslında 20 bine kadar ama ne kadar altı o kadar iyi benim için. Dediğinizden şunu anladım doğru mudur? Saçların ince, ekimle beraber mevcut saçlar da dökülebilir öncelikle güçlendirici kullanmalıyım. Ekimden ziyade bana şu aşamada güçlendirme yoluna mı git diyorsunuz?

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
20'li yaşlar saç ekimi için çok riskli yaşlardır. Bu yaşlarda saç dökülmeleri devam edebilme ihtimali durumunda saç ekimi yaptırmanın hiç bir anlamı yoktur. Bu yüzden 30'lu yaşların ortasını beklemek daha doğru olur. Eğer dökülme hızlı olursa 30'lu yaşların başlarında ekim yaptırılabilir.

Bu ekim için hiç tecrübesi olmayıp sadece ucuz diye bir ekim yaptırmak senin için çok yanlış olacaktır. Yapabiliyorsan bütçeni iyice biriktir bu zamanda fiyatlar artsa da yaş olarak beklemiş olursun ve düzgün bir şekilde ekim yaptırabilirsin. Bu süre zarfında saçlarını güçlendirmen ve ilave takviyeler alman daha doğru olacaktır

literari

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
20'li yaşlar saç ekimi için çok riskli yaşlardır. Bu yaşlarda saç dökülmeleri devam edebilme ihtimali durumunda saç ekimi yaptırmanın hiç bir anlamı yoktur. Bu yüzden 30'lu yaşların ortasını beklemek daha doğru olur. Eğer dökülme hızlı olursa 30'lu yaşların başlarında ekim yaptırılabilir.

Bu ekim için hiç tecrübesi olmayıp sadece ucuz diye bir ekim yaptırmak senin için çok yanlış olacaktır. Yapabiliyorsan bütçeni iyice biriktir bu zamanda fiyatlar artsa da yaş olarak beklemiş olursun ve düzgün bir şekilde ekim yaptırabilirsin. Bu süre zarfında saçlarını güçlendirmen ve ilave takviyeler alman daha doğru olacaktır
Güçlendirme, mevcudu koruma, belki de dökülen yerlerde biraz biraz bir şeyler çıkartma vs gibi hamleler konusunda ne önerirsiniz, ne kullanabilirim?

Ercan1907

• Sr. Member
Bütçe düşük alan geniş 2 seans gerekli bence biraz daha bekleyin bütçeyi iyileştirir bu süre zarfında da arastırma yapın

literari

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bütçe düşük alan geniş 2 seans gerekli bence biraz daha bekleyin bütçeyi iyileştirir bu süre zarfında da arastırma yapın
Bütçe yükseltilebilir, öneriniz neresi olur?

Facebook Twitter Instagram