çoğunluk bana katılmayacak ama finasteride için minimum yaşa geldin, kullanmazsan da oldukça agresif dökülecek gibi gözüküyor. 20-21 yaşına geldiğinde dökülme daha da artacak.
haftanın 3 günü proscar'ı 4'e bölüp iç, birkaç hafta sonra her gün kullan. iyiliğin için söylüyorum yoksa belki 5 seneye kalmadan önler ve tepe gidecek.
yan etki ihtimalini azaltmak için ağırlık antrenmanı, sağlıklı yağ ve protein tüketimi, çinko ve d vitamini takviyesi tüketmeni ve stresini düşük tutmanı öneririm
finasteride ve xpecia başla, dökülmeni frenlediğinde vakit kaybetmeden imkanın olduğunda ekim yaptır gençliğini, bu yaşlarını saçsız ve mutsuz geçirme
şuanki aklım olsa ben 17 yaşından da önce finasteride kullanırdım ama iş işten geçti zaten. senin hala var olanı korumak için şansın var
yan etki göreceğini zannetmiyorum ama görürsen en azından şansını denemiş ve gereğini yapmış olursun. dokuya bağlanma süresi 4-5 gün kanda yarı ömrü ise 6-8 saat yani oldukça kısa. bıraktığında yan etkileri geçer ve vücut eski haline hızla döner
ilk 2 fotoğraf benim 18 yaşındaki halim. 17 yaşında da aynıydı ve dökülmenin agresifliğini fark ettikten sonra şapkasız çıkamadım dışarı ve çok kötü hissettim. finasteride ise 19.5 yaşımda başladım keşke dökülmeyi ta en başından yakalasaydım diyorum.
son ikisi ise son hali. tabi fotoğrafta iyi gözüküyordur normal hali daha kötüdür. sonuncuyu az önce senin için çektim yağlı hali bu
2 ay finasteride yaklaşık 5 ay dutasteride kullandım toplam 7 ay oldu. 1 veya 1.5 ay libido düşmesi yaşadım sadece başka bir şey olmadı ki şuan tamamen normal. sana tavsiyem vakit kaybetmeden finasteride başla