Gönderen Konu: Ekimin üzerine 40dk betnovate saç losyonu sürdüm sonrasında yıkadım bişi olur mu  (Okunma sayısı 1118 defa)

joker35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
selamlar saç ekiminin 3. günü losyonum olmadığı için betnovate saç losyonu sürdüm kafamda 40dk kaldı klinik beponthenol önerdi sonrasında yarım saat bepanthenol sürüp hafif bi şekilde duruladım bu sürdüğüm betnovate saç losyonumu egzama Sedef hastaları kullanıyormuş kullanan varsa acaba saçıma zarar gelmiş midir kullanan var mı?

joker35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ilk attığım görsel öncesi diğeri saç losyonu ve bepanthenolden sonrası… acaba kökler öldü mü? Bilgili arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim herkese iyi forumlar…

serkansaygı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Guzel ekılmıs nereden kac kok acaba ?

joker35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hocam referans üzerine ektirdim toplama bir ekipti arkadaşımın kız arkadaşı ekiyor 5000 greft alındı benden, sorduğum soru hakkında bilginiz var mı

joker35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
yok mu bilgi sahibi biri bu konu hakkında?

cengover21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
 betnovate saç losyonunu neden kullandın kim önerdi acaba.
greftlerin zarar görmemeiştir merak etme ama bu kremide bu aşamada kullanman pek doğru olmamış  :)

joker35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
saçlarımın son hali hocam zarar görmüş gibi mi? kötü bir şey yapmışım ama çok da kötü bir şey değil sanırım. saçımda o losyon 40 dk kadar kaldı sonra panthenol kremi yarım saat bekletip duruladım sence bişey olur mu hocam ekimden sonra 3. gün bugün

joker35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
betnovate saç losyonunu neden kullandın kim önerdi acaba.
greftlerin zarar görmemeiştir merak etme ama bu kremide bu aşamada kullanman pek doğru olmamış  :)
bi de hocam yüzüm avatar gibi oldu normal mi bu

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
yanlış bir şey yapmışsın ama olurda sonuç başarılı olursa saç tedavisi üzerine belki çok iyi prim yapar bu losyon  :)

joker35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
greftler zarar görmüş müdür hocam peki tam tersi olursa diye çok üzülüyorum ya

joker35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
yanlış bir şey yapmışsın ama olurda sonuç başarılı olursa saç tedavisi üzerine belki çok iyi prim yapar bu losyon  :)
40 dk kadar kaldı saçımda zararlı mıdır greftlere

emekli kel

• Hero Member
 yüz şişer normal.bazen olan bir durum 1 haftaya gecer.kanama olmadan kök ölmez.genede bir daha yanlış bişi yapma
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

joker35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
yüz şişer normal.bazen olan bir durum 1 haftaya gecer.kanama olmadan kök ölmez.genede bir daha yanlış bişi yapma
içime su serptiniz hocam çok sağolun, ekim kalitelisi nasıl sence hocam ön çizgi çok geride gibi geldi bana bir de sence nasıl

emekli kel

• Hero Member
 sen saol kafa şiş ole gozukur.zaten ekimciler çizgiyi geride tutar
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

joker35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ikinci ekimi düşüneceğim zaten büyük ihtimalle vertexim geniş o zaman ön çizgiyi önde tutabilirim açıklığım böyleydi 5bin ekildi bi tık fazla greft aldılar yaşımda 27 ama ilerde inşallah bi 3. Ekim için greftim kalır

Facebook Twitter Instagram