Gönderen Konu: Estemylife Hasan Akıl 4000 greft hiperbarik oksijenli saç ekimi 22/11/2017  (Okunma sayısı 38502 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada nofear114 söylemlerine dikkat et ve lütfen sen kendi konularına yorum yap.benim konuma karışma lütfen.
Bu söylentinle, süphe uyandirdin Asimavi. Ilk Sayfadan son sayfaya kadar okudum, nofear114  sadece bir defa yorum yapmis ( gözden kacirdigim olmamissa )????? Yani kirici bir yorum da degil???? Gözden kacirdigimiz dikat etmemiz gereken bir durum mu var acaba?

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada nofear114 söylemlerine dikkat et ve lütfen sen kendi konularına yorum yap.benim konuma karışma lütfen.
Bu söylentinle, süphe uyandirdin Asimavi. Ilk Sayfadan son sayfaya kadar okudum, nofear114  sadece bir defa yorum yapmis ( gözden kacirdigim olmamissa )????? Yani kirici bir yorum da degil???? Gözden kacirdigimiz dikat etmemiz gereken bir durum mu var acaba?

Vallahi bende anlamadım hocam arkadaş neden atarlanmis ben önemsemiyor um açıkçası . Fikrimi söyledim ve bana konuma yazma diyen kim varsa en çok onun konusuna yazacağım . Asimavi arkadaşımı anlayamadım ne zaman bir hisar konusuna yazsam hemen o . Neyse dediğim gibi umrumda değil .  Benimle aynı yorumu swag ve sarı Kemal de yapmış
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence bir karışıklık var, nickleri karıştırmış.
Bu arada bana kalırsada 4000 greft için donor biraz yorgun görünüyor. Kumral olmanın ve ense saçlarının ince telli olmasınında etkisi vardır diye düşünüyorum .
3,5 ay İçin çıkışlar gayet iyi..

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar nofear114 e tepkim benim konuma yazmasından değil. Başka bir konu başlığı altında defalarca yazıştık ve daha önce özel mesajları da var. Bu arkadaşla ilgili görüşlerimi paylaştığımda daha önce silindi. 
Bu arkadaşın ne olduğu belli değil. Şahsıma tavrından dolayı.

Saç ektirmemiş bu arkadaş Güya araştırma yapıyor ama her konuda eksiksiz bilgisi var. Bu forumda insanlara merkez öneriyor.
Şu ilacı kullan bu tedaviyi yaptır şuana ektir gibi hergün yorumları var.

Bu bana tuhaf geliyor

Hepimiz araştırma yaptık kimin Ekim’ine veya tedavisine müdahale ettik. Hadi ektirmiş olsa ve tecrübesi olsa anlıycam. Bu yüzden tepkim.bu arkadaşa. Yoksa ben burda konu açmışım tabii insanlar yorumunu yapsın.
Buna itirazım yok. Ama bu arkadaşın benimle sorunu ne onu anlamadım.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar nofear114 e tepkim benim konuma yazmasından değil. Başka bir konu başlığı altında defalarca yazıştık ve daha önce özel mesajları da var. Bu arkadaşla ilgili görüşlerimi paylaştığımda daha önce silindi. 
Bu arkadaşın ne olduğu belli değil. Şahsıma tavrından dolayı.

Saç ektirmemiş bu arkadaş Güya araştırma yapıyor ama her konuda eksiksiz bilgisi var. Bu forumda insanlara merkez öneriyor.
Şu ilacı kullan bu tedaviyi yaptır şuana ektir gibi hergün yorumları var.

Bu bana tuhaf geliyor

Hepimiz araştırma yaptık kimin Ekim’ine veya tedavisine müdahale ettik. Hadi ektirmiş olsa ve tecrübesi olsa anlıycam. Bu yüzden tepkim.bu arkadaşa. Yoksa ben burda konu açmışım tabii insanlar yorumunu yapsın.
Buna itirazım yok. Ama bu arkadaşın benimle sorunu ne onu anlamadım.

1- 3 ay önce falan dostça mesajlasmalarimiz oldu seviyeli konuşmuştuk . 3 aydır falan mesjlsmadik nereden çıktı bu tepki anlamadım.

2- kimseye ilaç kullanin demedim aksine kullanmayın vücudunuza zarar vermeyin diyorum . Prp konusunda yapılan bilimsel açıklamalar hakkında konuştum . Dünyadaki ilk 5 hekime bak hiç biri prp yapmaz.

3 - kimseye merkez onermiyorum . 30 tane özelden merkez soran oldu hepsine 4 5 isim veriyorum . Ha onerebilirimde bu benim kararım

4- seninle bir sorunum yok . Senin benimle sorunun var diğer başlıkta kimin hangi merkezin adamı yazmışsın . Öyle bir durum yok tanıyan tanır bizi

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merak Edip baktım ocak ayında mesjlasmisiz ve dostça bir konu konusmusuz

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam zaten dostça olmak zorundayız. Ben sizi tanımıyorum siz beni. Emin’im seninde isteğin herkesin istediği sonucu almasıdır.

Daha öncede söylemiştim ekim sonrası süreç beklemek çok zor. Yorumlarını bizi düşünerek yap diye.

Yoksa istediğin merkezi Öner istediğin ilacı Öner beni ilgilendirmiyor.

Hor kullanılmış diye konuya girme. Kullandığın dile dikkat et  anlamında söyledim.

Burda yöneticide olabilirsin bu kadar bilgin var görünüyor. Çıkıp söyle bu formun yönetilmesi için bunu yapıyoruz de özgürce ve objektifce bunu yaptığın zaman çok daha faydalı olur.

Merkezler bizlerin umrunda değil insanlar gidiyor görüyor araştırıyor karar veriyor zaten. Kimseyi savunduğum yok.

Bütün yorumlarımda ben şuraya veya buraya gidin demiyorum farkındaysan. Yüzyüze görüşün araştırın karar verin diyorum.

Konuyu şahsileştirmenin anlamı yok.

İnsanlar prp mi yapacak klonmu yoksa marsamı çıkacak kendi karar versin. Herkes 50 binlara verip dünyanın iyi kliniklerine gidip ettiremiyor.

Bak sen 2 yıldır karar verebildin mi. Kolaymı karar vermek.

Biz ettirenleri anla diye söylüyorum

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sana sorum şu benden önce donör hor kullanılmış diye swag ve sarı Kemal yazmış onlara neden tepkin yok çünkü bana ön yargilisin . Forum yöneticileri ile bir alakm yok yani açıklayacak bir durum yok . Ben bana mesaj atanlara 50 bin TL lik yer söylemedim hiç .

canbaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Asimavi vertekste hareketlenmeler olmus maasallah diyelim nazarimiz degmesin enbastada yazmistim sonucun iyi olucak hala arkasindayim sozumun sende manuelmi alim olmustu?

Stag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Asimavi kardeşim bu tür kısır tartışmalarla canını sıkma sters iyi değil diyorlar ,bence çok iyi ilerliyorsun sabret az kaldı.

İravus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
stag senin durum nedir suan paylaşım yaptınmı ? 100 oldu sanırım

Stag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
stag senin durum nedir suan paylaşım yaptınmı ? 100 oldu sanırım
120 gün paylaşım yapacağım az kaldı , şu an 106 gün oldu.

delete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Asimavi sürecin iyi gidiyor, strese girme, canını sıkma, beslenmene dikkat et, saçlarının bakımına dikkat et, ilaçlarını unutma gerisi geliyor zaten. Ben de bugün saçlarımı kestirdim, donör bölge hiç belli olmuyor bende, sende de hiç bi sorun yok bana kalırsa. Sağlıcakla kal.

Stag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Asimavi sürecin iyi gidiyor, strese girme, canını sıkma, beslenmene dikkat et, saçlarının bakımına dikkat et, ilaçlarını unutma gerisi geliyor zaten. Ben de bugün saçlarımı kestirdim, donör bölge hiç belli olmuyor bende, sende de hiç bi sorun yok bana kalırsa. Sağlıcakla kal.
Bencede donör bölgende sıkıntı yok ,ışık açısı ve kafa yapısı gölgelenme ve açıklık olarak göz yanılgısına neden oluyor.

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Eyvallah abi gayet iyi gidiyor bir kaygım yok teşekkürler. Çıkışlar hızlandı bu aralar. Bu hafta prp ye gidiyorum.

Facebook Twitter Instagram