Gönderen Konu: Estemylife Hasan Akıl 4000 greft hiperbarik oksijenli saç ekimi 22/11/2017  (Okunma sayısı 38521 defa)

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Birinci ayım bitmek üzere şok dökülmem devam ediyor.

canbaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tam zamaninda ekim yaptirmissin bence verteksin xpecia ile kendine gelicektir.Sonuc guzel olucak.

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim canbaba bey. Biliyorum alan büyük yaşım gereği 2 . Ekim gerekecek. Uzun uzun anlattın Hasan Hoca. Forumda gördüğüm hemen hemen bütün sonuçları güzel estemylife ın. Özellikle tepelerde çok iyi sonuç almış Hasan hocanın Ekim’leri. Darısı başıma artık

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ayrıca bir ay oldu saçlarımı kestirmemin bir zararı olurmu ne dersiniz tecrübeli arkadaslar

canbaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence altlari aldi hafif uzun kalsin cok kisa donor siritir henuz erken benim 41 gun hala donore dokunmadim yinede karar senin

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün ilk saç kesimini yaptırdım

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel olacak gibi dostum hayırlı olsun

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim.

canbaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ooo  Alemin gözü yaşlı asimavide çıktı BEŞİKTAŞLI  ;D bu renkler herkese yakışıyor be kardeşim..

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam ekim çok güzel olmuş yakışacak size baya bir fark yaratacak belli. Kesim için donörde sıkıntınız yoksa kısa kestirmeye bakın çok daha güzel duruyor. Ben öyle yapıyorum suan yanları 2 numara kestiriyorum hep. Üstlere 6 ay olmadan makasla dahi olsa kestirmeyeceğim suana kadar hiç dokunmadım daha sağlıklı olur bence.

cemolokko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun dostum. 100 gün sonra keşke daha önce yaptırsaymışım diyeceğinden eminim. süper olacak gibi görünüyor :)

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ooo  Alemin gözü yaşlı asimavide çıktı BEŞİKTAŞLI  ;D bu renkler herkese yakışıyor be kardeşim..
👏👏👏👍🏻👍🏻👍🏻

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun dostum. 100 gün sonra keşke daha önce yaptırsaymışım diyeceğinden eminim. süper olacak gibi görünüyor :)
Şimdiden diyorum cemolokko bey🤗😄😄

akrep

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
aslında kellik sana kötü bir görünümden ziyade karizma vermiş,yüzünün yuvarlak olmasından dolayı,ekim öncesi fotoğraf yokmu?

Facebook Twitter Instagram