Gönderen Konu: Estemylife Hasan Akıl 4000 greft hiperbarik oksijenli saç ekimi 22/11/2017  (Okunma sayısı 38527 defa)

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok hafif kaşıntılar var ama iyileşirken  kaşınır diyorlar. hafiften dökülmeler başladı hızlı olup bitivermesini istiyorum 🤗

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Açık hava iyi gelir diye düşünüyorum

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Önden

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ve dönör

Nairu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam maşallah gerçekten 2 haftada hiç iz kalmamış Allah sonunu da güzel eylesin. Ben de pazartesi ektiriyorum inşallah hastane ortamında olması insana güven veriyor.

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam maşallah gerçekten 2 haftada hiç iz kalmamış Allah sonunu da güzel eylesin. Ben de pazartesi ektiriyorum inşallah hastane ortamında olması insana güven veriyor.
Teşekkür ederimNairu bey. Sizin içinde hayırlı olsun.sizde inşallah bu dönemi bukadar rahat atlatırsınız. Bekliyorum sonucunuzu

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
20. Gün sonunda xpecia başladım. Bazı arkadaşlar 5 gr bitoin öneriyor ikisini aynı anda kullansam bir sorun olurmu tecrübeli arkadaslar nederler öneriniz önemli

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
20. Gün sonunda xpecia başladım. Bazı arkadaşlar 5 gr bitoin öneriyor ikisini aynı anda kullansam bir sorun olurmu tecrübeli arkadaslar nederler öneriniz önemli

xpecia tabletin günlük dozunda 2,5 mg biotin var. (2 tablet/gün) ilave 2,5 mg biotin ile birlikte 5 mg dozu sağlanmış olacaktır. Yani xpecia yanına 2,5 mg kaliteli bir biotin kullanılabilir.

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yani günde 2 tablet yeterli olacak diyorsunuz . Teşekkür ederim .

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi yaptıran arkadaşlarımın önerisi  üzerine keşfettiğim Hisar hastanesinde estmylifeta geçtiğimiz çarşamba saç ekimim gerçekleşti. Bu forumda da biraz baktıktan sonra cesaretimi toplayıp yaptırdım. Hasan Akıl hoca tüm planlamamı ve kanal işlemlerimi kendisi yaptı.

İğne yapmayacağım acı olmayacak dedi ve gerçekten hiç acı hissetmedim.

3 gün hiperbarik oksijen aldım

Hastanenin ortamı hijyeni gerçekten pırıl pırıl.
İlgi alaka Güleryüz son derece güzel ama tabiki sonuç önemli. Suanyıkamalarım devam ediyor ve şuana kadar herşeyden son derece memnunum durumu paylaşıyorum. Ekim yaptıran deneyimli arkadaşların yorumları önemli
Asimavi kardes, Tarkan gibi bakislariniz var haa!!! Ilk sayfada belirtmis oldugunuz durumu " igne yapmayacagim aci olmayacak dedi ve gercekten hic aci hissetmedim" anlamadim! Yani Donör bölgesini igneyle degilde, baska birseylemi uyusturdular??? Ben iki defa ekim yaptirdim, iki defasinda da igneleri, bide bol keseden, batirip uyusturdular!! Ekiminiz hayirli olsun

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yani günde 2 tablet yeterli olacak diyorsunuz . Teşekkür ederim .

2 tablet xpecia yanına, 2,5 mg dozunda ilave bir biotin yeterli olacak diyorum.

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi yaptıran arkadaşlarımın önerisi  üzerine keşfettiğim Hisar hastanesinde estmylifeta geçtiğimiz çarşamba saç ekimim gerçekleşti. Bu forumda da biraz baktıktan sonra cesaretimi toplayıp yaptırdım. Hasan Akıl hoca tüm planlamamı ve kanal işlemlerimi kendisi yaptı.

İğne yapmayacağım acı olmayacak dedi ve gerçekten hiç acı hissetmedim.

3 gün hiperbarik oksijen aldım

Hastanenin ortamı hijyeni gerçekten pırıl pırıl.
İlgi alaka Güleryüz son derece güzel ama tabiki sonuç önemli. Suanyıkamalarım devam ediyor ve şuana kadar herşeyden son derece memnunum durumu paylaşıyorum. Ekim yaptıran deneyimli arkadaşların yorumları önemli
Asimavi kardes, Tarkan gibi bakislariniz var haa!!! Ilk sayfada belirtmis oldugunuz durumu " igne yapmayacagim aci olmayacak dedi ve gercekten hic aci hissetmedim" anlamadim! Yani Donör bölgesini igneyle degilde, baska birseylemi uyusturdular??? Ben iki defa ekim yaptirdim, iki defasinda da igneleri, bide bol keseden, batirip uyusturdular!! Ekiminiz hayirli olsun
Hocam Bir makine var hic igne yok. Tik diye Bir ses duyuyorsunuz hicbir acisi yok. Zaten o korku sebebiyle erteliyordum.igneden cok korkuyordum

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hizli iylestigi icin sonrasida rahat gecti ama simdi Tatli Tatli kasiniyor biraz:)))) ::)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ne güzel! Igne korkusu olan arkadaslar icin ideal birsey!!! Bazi yerlerde igneden önce uyusturucu sprey ile fisfisliyorlar, daha sonra igneleri batiriyorlar.

Facebook Twitter Instagram