duck hocam cok teşekkür ederim yorumunuz için hairforte konusunda evet çok bi artısını göremedim gerçekten.
Para birimi euro olan bir yerde yaşıyorum fakat henüz öğrenciyim para kazanmıyorum yani tek şansım bu yaz bu 3 şehirden Adana İzmir öncelikli olmak üzere birinde saç ekimi yaptırmak. Bütçem max 1000 euro Finasteride için de yan etkilerinden dolayı kullanmaktan çekiniyordum ama kullanan biçok insan olduğunu görünce biraz rahatladım açıkçası. Ekimden önce mi başlamalıyım ve ne kadar süre kullanmalıyım?
dediğim gibi donör bölgen oldukça gür bu ekim için ideal aday yapıyor. donörü zayıf olanlar ekim yaptırmadan finasteridi bir 6 ay kullanırlar ardından ekim yaparlar sizde öyle bir şey yok
istediğiniz zaman kullanabilirsiniz finasteridi. ne kadar kullanacaksınız sorusuna gelirsek ömür boyu
yeni işe yarayan bir tedavi gelene kadar veya siz saçtan vazgeçene kadar kullanmanız gerekmekte. ayrıyeten istanbul'da ektirmenizi öneririm, bilindik güzel merkezlerin çoğu istanbul'da. 1000 euro ile akl, medeks veya ahmet tosun tercih edebilirsiniz, ankara'da ise şahin çelik bu bütçeyle en iyi seçeneğinizdir.
fakat part time da olsa bir işte çalışıp 1000-1500 euro eklemeniz en doğrusu olurdu çünkü bir defa yapacaksınız bu işlemi en fazla 2 defa. tek seferde düzgün bir ekim merkeziyle halletmek daha makuldür.
dediğim gibi serkan aygın iyi bir seçenek fakat daha fazla para eklemezseniz saydığım 3 merkez iyidir.
önlere güzel sık ve doğal duran bir ekim yapılır, tepesi ise çok hafif seyrek kalabilir o bölgeyi de iyileştirmek için ikinci ekime ihtiyaç duyabilir, finasteride ile fazla olmasa da tepe güçlenir zaten