Saç Ekimi Sonuçları
Maşallah kardeşim harika bir gelişim olmuş tepe ekimi olarak Süreç nedir tam olarak?
Son durum gayet güzel. Sizin adınıza çok sevindim. Tepede ben sorun görmüyorum. Öncesine göre çok iyi. 7. aydasınız. Tepe en geç çıkan yerlerden biri. Her ay sonunda dikkat edin orada fark olacağını düşünüyorum. Orası için dermarolleri bırakmayın bence. Gerçek iğneli dermaroller almanızı tavsiye ederim. Üçgen plaka şeklinde kesilenlerden değil. Bu şekilde kalırsa ve sizi rahatsız ederse ekimin 15. ayından sonra oraya 300,400 çoklu greft ektirirsiniz sorun biter. Ki şu an bunu düşünmek için erken. 7. aydasınız daha.Sizden ek olarak şunları rica ediyorum: 12. aya kadar ayda bir sefer de olsa mevcut durumu bir iki fotoğraf ile paylaşın. Fotoğrafları biraz daha aydınlık ve mümkünse gün ışığı altında atın. Ben de ikinci kez ektireceğim için sizin durumunuz benim için önem arz ediyor. Ki sizin durumunuza göre büyük ihtimalle oraya ektiririm.
Hocam çıkışları hissetmeye başladığınızda kaçıncı gündeydiniz? birde advanten kullandınızmı hiç ekim bölgesine
evet kullandım o kremden. Çıkışları 90-120 arası hissetmeye başladım. Tabiki bunlar yoğun çıkışlar değildi ama
yoğun çıkışlar ne zaman oldu acaba. Birde advantan kremi kaçıncı gün kullanmaya başladıniz?
Sonuç çok güzel görünüyor
Güle güle tarayın saçlarınızı inşallah tekrar kaybetmezsiniz
Demekki finansterid olmadanda cikislar oluyor