Saç Ekimi Sonuçları
anladım hocam teşekkürler, 2. ekimi daha iyi bir yerde yaptırırım napalım o kadar acı çektik forumunda takip ediyordum aslında ama referans üzerine gittim buraya sonuçlarını beğenmiştim ama herşey referans değilmiş bunu anladım 2-3 ekimin güzel olması ve maddi açıdan uygun olması cezbetti beni hayırlısı olsun inşallah kötü bir sonuç almam, 2. ekimi bir sene sonra yaptırsam sorun olur mu hintell? Asuman hanımı düşünüyorum
Referans ile saç ektirilmez Araştırıp karar vereceksin Foruma bakacaksın bu bu ekimciler başarılı evet ama ben referans üzerine saç ektireyim gibi bir surum söz konusu olmamalı neyse hayırlısı olsun.
Bence çokta kötü bir ekim değil ya. Gayet iyi görünüyor. Tabi 3-4 ay sonra daha iyi anlaşılır.. Ama fena ekim değil. Hayırlı olsun. İnşallah istediğin gibi olur..
çok teşekkür ederim az da olsa içime su serptiniz eski bir denizciyim bende:)
Hocam selamlar,Çizgi daha iyi olabilirdi ama temiz bir ekime benziyor bence. Yani öyle psikoloji bozacak birşey yok, artık ekilenler çıksın bu kısma odaklanmak lazım. Donör alımı temizdir umarım.
Dostum ben benim kliniğin söylediği dışında bir losyon kullanmadım. Sana da bunu öneririm. Bu kremi hiç duymadım. Tecrübeli bir arkadaş mı önerdi? Nerden geldi bilgi kullan diye?
Dostum hintel hocam söylediyse sıkıntı olmaz merak etme.