Arkadaşlar Merhabalar, yaşım 34 ve yaklaşık 2 yıldır sac ektirmeyi düşünmekteydim, 2 aya yakın bir araştırmadan sonra bu forma rastladım ve bu forumun sayesinde de Dr. İlhan serdaroğlu'nda sac ekimi mi yaptirmaya karar verdim. Bu yüzden forum sahiplerine ve doktor seciminde karar vermemde önemli rol oynayan
secret115 nickli arkadasa teşekkür etmeyi borç bilirim.
İlk olarak 7.11.2017 tarihinde görüşmeye gittiğimde (zaten ikna olmuş olarak gitmistim
) on bölgeye 2200 greftlik bir ekimin yeterli olacağını fakat tepe bolgesine gerek olmadığını söyledi doktor fakat ben illa tepeyede yaptirtmak istiyorum diye kararlı olunca tamam 500 greft kadarda oraya ekelim dedi ☺ ve 21.11.2017 tarihi saat:10 'a operasyon için randevu aldım.
Operasyon saat tam 10'da başladı ve 16.00'da bitti. Sadece greft alımından sonra 15 dakika kadar yemek molası verildi. Planlamayı, çizimi, fotoğraf çekimini , anestezi ve greft alımını hocanin kendisi yaptı, kanal acimi ve ekim işlemlerini ise muhammed bey ve Sevilay hanim isimli asistanlari yaptılar.
Operasyon genel anlamda rahat geçti, biraz sabırlı biri oldugumdan beklemekten de hiç sikilmadim. Ekim işlemi yapılırken uyyakaldim bile
herkeze bol saçlı günler diler değerli yorumlarınızı beklerim arkadaşlar.