Herkese merhabalar, forumu yaklaşık 6 aydır offline şekilde takip ediyordum. İş yoğunluğumun azalmasından dolayı ektirmeye karar verdim.
FSM Tıp Merkezi Kavacık şubesinde ekimi gerçekleştirdik. Yakınlarımız olan doktorların tavsiyesi ve eski ekim sonuçlarının başarılı olmasından dolayı Hüseyin hocada karar kıldık, bir gün arayla babamla beraber ekim gerçekleştirdik. 5200 greft ekildi, donör bölgenin güçlü olduğu ve greftlerin büyük çoğunluğunun çoklu olduğu söylendi. Operasyon sabah 08:00'de başlayıp 17:45'te sona erdi. Ekip 5 kişi, Hüseyin Hoca greft alımının yarısını ve kanal açmanın tümünü kendi gerçekleştirdi. Operasyon boyunca kendisi de eşlik etti.
Anestezi iğneleri ve 10 saatlik hareketsiz yatmak dışında gayet iyiydi, ara ara uyukladığım oldu.
Antbiyotik, ağrı kesici ve prednol verildi şimdilik. Donör bölge için de günde 4 kez Fito krem. Birkaç gün sonra takviyelere başlayacağım.
Bugün donör bölge bandajları çıkarıldıktan sonra bölgenin fotoğraflarını da ekleyeceğim. Tüm aşamaların fotoğraflarını paylaşmaya çalışacağım. Yorumlarınızı bekliyorum.