Arkadaşlar baya uzun bir süre oldu yazamadım. Kusura bakmayın
Memnuniyet konusuna gelirsek açıkcası pek memnun kalmadım tepe bölgeme ekilen saçlar neredeyse hiç çıkmadı tüy gibi, üst bölge ise çok seyrek ama başka 3000 greft ekilen ekimlere baktığımda ve onlarla kıyasladımda yani komple kafamın üst tarafı keldi ve 3000 greft o bölgeyi kapamak için bence yetersizdi sonuçta bu yüzden hüsran oldu buradan önce bir kaç ekim merkeziyle görüştümde bana çok abartı greftler söylediler 5000-6000 gibi ama ense bölgemde zaten saçlarımın ince telli olmasından kaynaklı seyrek duruyordu ve kesinlikle o kadar grefti saglamazdı buna emindim. O yüzden bu kadar çok sayıda greft almaları için ensemi maf etmelerini istemedim. Böyle ekim merkezlerinden uzak durmayı tercih ettim.
Geçenlerde istanbula yolum düştü ve tekrar ekim merkezine görüşmeye gittim. Bana ensemin topladını hiç alım izi kalmadını belirtiler ikinci bir ekim için uygun olduğunu söyleyerek en kısa zamanda tekrar bir ekim işlemi gerçekleştirmek istediler. Tabiki bunun içinde ikinci bir ekim ücreti talep ettiler.
Şu an saç tellerim çok inceldi zayıfladı ekilen saçlar kaşıntıda dökülüyor yakında kafayı komple kazıtmayı düşünüyorum. Tekrar bir ekim düşünüyormuyum derseniz şu anda kafam çok karışık şu anki durumdan memnun değilim ama enseme güvenemiyorum bu ekim merkezi veya başka ekim merkezide olsa üst tarafı iyi yapacaklar diye ensemi maf etmelerinden korkuyorum sonra saç kıran olmuş gibi gezmek istemiyorum.
yakında inşallah önceki halini ve son haliyle ilgili resimleri ekliyecem tekrardan sizde değerlendirirsiniz.