Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun ekiminiz. İnşallah istediğiniz neticeyi elde edersiniz. Şu anda şok dökülme evresi bitmek üzere. Bana 3000 ekikmiş gibi gözükmedi. Dönör bölgede biraz zarar görmüş gibi
Geçmiş olsun. 3000 greft için biraz fazla açıklik var. Seyrek bir ekim gibime geliyor. Size ekimden once ne soylendi?
Alıntı yapılan: Mehikoko - 27 Kasım 2017, 01:05:10Geçmiş olsun. 3000 greft için biraz fazla açıklik var. Seyrek bir ekim gibime geliyor. Size ekimden once ne soylendi?teşekkür ederim dönör bölge malesef 3000 greft kadar verebildi birazda benim eski saçlar olunca biraz sıklaştırma ekimi gibi oldu benim gözlemlediğim ekimden önce dedikleri zaten kafa yapınıza bakılırsa ön çizginiz biraz geriden olacak ve alabildiğimiz kadar greft almaya calısacaz büyük ölçüde kapanacaktır açık yerler ve sonuçta çok memnun kalacaksınız bunun garantisini veriyoruz dendi
Hayırlı olsun ekımınız kabukları biraz geç dökmüssünüz.. ekım planlaması vertekse doğru cok zayıf bu sekılde planlama yapacagına keske 2 seaans seklınde bır ekım planladaymıs var olan saçlarınız da çok zayıf onları finasterit kullanarak güçlendirirseni ekılenlerde çıkarsa daha hoş bir sonuc olur.
Bu ekim merkezi nerede. Ekimi yapan kişi doktor mu.Bunlaron dışında diğer merkez ve operasyonla ilgili bilgileri paylaşırsanız diğer arkadaşlara daha iyi yardımcı olabilirsiniz. Bu arada MC den sonra yd de çıktı. Önceden este furyası vardı.
Hocam biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz.Ekimi yapan doktor mu Kaç kişilik ekip ekim yapıyor. Alımlar Manuel mi Micro motorla mı?Alım işlemi kaç saat sürdü vb. Gibi