Tekrardan güncelleyeyim dedim. Dutasterid kullanımına devam ediyorum günde 1 kere. Başka bir şey yok belki nadiren dermaroller onuda sadece bastıra bastıra kafama uyguluyorum çok az kan çıkıyor. Bence böyle etkili ama bunu ayda 3-4 kez yapıyorum. Bu süre zarfında ilaca 2 hafta kadar ara verdiğim oldu. Tecrübelerime gelirsek. Öncelikle benim ilacı kullanmadan önce en çok merak ettiğim konu erkeklik mevsuzuydu bunla başlayacak olursam, Libido azalması diye bir şey var bundan eminim cinsellik konusunda tahrik olmanız daha da zorlaşıyor. Yani daha geç erektre oluyor ve kolay kolay uyarılmıyorsunuz ama ereksiyon sıkıntısı vs yaşamadım(erekte olmaktan zorluk değil erekte haldeyken durumu koruma). ( aşırı alkollü olduğum zaman hariç. O zaman bildiğin olmadı kuş ötmedi, karşı cinse rezil oluyorsun, belki o kadar alkollüyken ilaçsız olsanda aynı sonuç olabilirdi bilinmezlik tabii) normal zamanda dediğim gibi eskisi gibi olmuyor bu bir gerçek ama olunca oluyor yani sıkıntı yok olsaydı bırakmıştım şimdiye. Psikoloji kısmına gelirsek psikolojimde bir değişiklik yok bazıları depresyon vs yapıyor demiş ama öyle bir şey yaşamadım. Kelleşen adam zaten depresyondadır 2 tel çıkmasının verdiği mutluluk yeter. Saçlarım ise bence gelişme gayet güzel. Kısa zaman oldu ama artık dışarıda fotoğraf vs çekildiğim zaman o kötü görüntünün gitmiş olduğunu gördüm. Eskisi kadar açık durmuyor ve anlımın büyüklüğü azaldı. Uzattığımda saçtan ziyade uzun ince kıl gibi duruyordu şekle girmiyor vs artık oda azaldı daha canlı duruyor. Bu beni çok mutlu etti. Bahsettiğim çıkan küçük ince tellerin çoğu saça dönmeden tekrar dökülüyor ama bazıları çıkıyor. Magnezyum yağı sipariş verdim ondan da umutluyum. Spor performansım 3 ay öncekine göre daha ağır kaldırıyorum şu an ve vücudum güzelleşti diyetle birlikte. Meme ucu değişimi de yok oldu normal. Şekerle fast food tarzı şeyleri olabildiğince az tüketerek bunun düzeldiğinide gördüm. Yağ oranını düşürmek çok önemli bence bu süreçte.
Buraya şimdi çektiğim fotoğrafları bırakıyorum ışığın altında farklı açılardan çektim, tekrardan aynı model traş oldum.