Hala tedaviye devam ediyorum xpecia yı bıraktım çünkü sanki meme şekli değişmeye başlıyormuş gibi geldi. Hormon testi için randevu aldım. Bu geçici bir şey mi bazıları normal devam edince sıkıntı olmuyor vs demiş. Tecrübe eden arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim. 2 hafta oldu dutasteride, bence bu kadar kısa zamanda jinekomasti vs olması olanaksız ama meme ucu ve çevresi değişti bu net belli. Bu arada saçlarım 1. haftadan itibaren canlandı. İlaç bende etkili galiba çok küçük minyatür saçlar büyüyor. Referans aldığım bir nokta vardı şu an orada 2 telden 9 tele çıktı. Tel tel sayıyorum bu saçları kafayı yedirtti. Bu arada saçlarımın genel rengi duruşu daha da siyahlaştı eskiden can çekişiyor gibilerdi fakat hala ışık altında derim gözüküyor. İstediğim aşamaya gelmem bir kaç ay sürecek gibi. Çavuş konusunda bir sıkıntım yok sanki eskisi kadar çabuk sertleşemiyorum ama hala menide vs bir sıkıntı görmedim. Libidom düştü ama eskisi gibi bayır domuzu olayı azaldı. Burayı güncellemeye devam edeceğim. Saçlarda gerçekten anlamlı bir değişim olduğu zaman fotoğraflarıda atarım. Şimdilik çok memnunum ama jinekomasti başlıyor gibi geldi o canımı sıkıyor. Spor performansında düşüş veya artış görmedim nasıl başladıysam 2 hafta önce hala aynı gidiyorum. Şimdilik günde 1 avodart 2 günde bir roller ve masaj devam edeceğim.
kesinlikle doğal aromataz inhibitörlerine bak
https://www.omurerdemakkaya.com/erkekler-icin-aromataz-inhibitorleri-dogal-ve-tibbi-urunlerresveratrol;
kafein;
çinko;
kateşinler; yeşil çay
apigenin;Apigenin, bitkilerde doğal bulunan bir renk maddesidir. Meyve ve sebzelerde bulunur : maydanoz, soğan, portakal, çay, papatya, buğday filizi ve bazı baharatlarda bulunur . sarı renkte kristalli bir yapısı vardır.
eriodiktiol. ıssırgan otu ,deve dikeni
keten tohumu
çinko ve resveratrol al. kaldırdığın ağırlıkları da artırmaya bak progressive overload odaklı olsun antrenmanların
dutasteride hızlı etki ettiyse ne güzel, 3 ay sonra iki günde bire düşürebilirsin