Saç Ekimi Sonuçları
Dökülüyor valla Ama şöyle birşey var sadece yıkama yapılırken dökülüyor. Ben senin ekim sürecindeki lavabo da çektiğin hala dökülüyor dediğin resmi hatırlıyorum. Onu kendin elini sürerek mi döküyordun
Alıntı yapılan: Walter - 19 Aralık 2017, 11:26:17Dökülüyor valla Ama şöyle birşey var sadece yıkama yapılırken dökülüyor. Ben senin ekim sürecindeki lavabo da çektiğin hala dökülüyor dediğin resmi hatırlıyorum. Onu kendin elini sürerek mi döküyordun aynen kendi elımle döktüm onu sacımı silkeleyerek ama sonlarına dogru yaptım.
Alıntı yapılan: Hintell - 19 Aralık 2017, 11:31:31Alıntı yapılan: Walter - 19 Aralık 2017, 11:26:17Dökülüyor valla Ama şöyle birşey var sadece yıkama yapılırken dökülüyor. Ben senin ekim sürecindeki lavabo da çektiğin hala dökülüyor dediğin resmi hatırlıyorum. Onu kendin elini sürerek mi döküyordun aynen kendi elımle döktüm onu sacımı silkeleyerek ama sonlarına dogru yaptım.Hımss ben dokunmuyorum hiç. Yıkamadan yıkamaya dökülüyor
selam kardeşim bence gayet güzel gidiyor sürecin takipteyiz
her ne kadar de nirocu olsam da ön çizgi ve sıklığı çok beğendim senin ekimin adını da carlito'nun yolu koyuyorum yol bitince en iyi saç ekimleri dalın da oscarlar dan birini alırsın diye düşünüyorum hayırlı olsun
Pacino, döküp rahatladın mı
Artık zor aylara girmis bulundun bundan sonrakı her paylasımın da ayrı ayrı gelişmeleri görecegiz