Gönderen Konu: Ankara’da önerebileceğiz saç ekim merkezleri  (Okunma sayısı 2230 defa)

Sagropa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ankara’da önerebileceğiz saç ekim merkezleri
« : 10 Haziran 2023, 14:21:58 »
Merhabalar,

Bayadır saç ektirmeyi düşünüyordum. Fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama Ankara’da yakınlarınızın ya da kendinizin memnun kaldığı saç ekim önerileriniz nelerdir? Haftasonları açık oluyor mu, yarın tavsiyelerinize göre gitmeyi düşünüyorum.

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ankara’da önerebileceğiz saç ekim merkezleri
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2023, 14:35:00 »
Ankarada en iyi merkezler şahin çelik ve özellikle muttalip keserdir. Muttalip kesere bütçeniz yetmezse en iyi seçeneğiniz şahin çelik olur. Yanlış bilmiyorsam şahin çeliğin mevcut fiyatı 25k. Muttalip keser ise greft başına euro hesabıyla alıyor. Forumda saç ekimi fiyatları bölümünden araştırabilirsiniz. Ve size tavsiyem yakınlar veya akrabalar dışında bu forumda araştırıp kendiniz karar vermeniz. Sonuçta hayatınızda en fazla birkaç defa yapılacak bir işlem. Yanlış yerde yaptırırsanız hem zamanınız hem de bütçeniz boşa gider. Psikolojisinden bahsetmiyorum bile

Sagropa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2023, 15:03:48 »
Donör bölgesi fazla yok. Şahin hocaya gittiydim memnun kalmazsınız demişti. Farklı hocaların da görüşlerini almak istiyorum. Şahin hoca dışında da gideceğim güvenilir saç ekim merkezi arıyorum

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Haziran 2023, 15:30:29 »
Donör bölgesi fazla yok. Şahin hocaya gittiydim memnun kalmazsınız demişti. Farklı hocaların da görüşlerini almak istiyorum. Şahin hoca dışında da gideceğim güvenilir saç ekim merkezi arıyorum
6 ay finasteride kullanıp tekrar görüşmenizi öneririm. Yoksa da tercihen protez kullanırsınız

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Haziran 2023, 17:12:21 »
şahin çelik araştırın
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram