Saç Ekimi Sonuçları
Gayet iyi bence. Direkt tepeden cekince biraz seyreklik gorunuyor sadece o da pek onemli degil. Karsidan ve arkadan goruntu gayet iyi ayni zamanda dogal.Bence saclarin beyazlamis olmasi kapaticilik icin avantaj. Siyaha boyasaniz sac derisi ile kontrast olusup daha seyrek gorunebilir
Ön çizgi, sakaklar, aralarındaki geçiş ve uyum, doğallık hepsi on numara olmuş. Sıklık da gayet tatmin edici olmuş. Bu saçlara kimse Ekim demez gayet başarılı buldum. 4 ay sonra bende bu şekilde bir sonuç elde edersem çok sevinirim
Gerçekten muhteşem uzadıkça çok daha güzel olmuş ellerine sağlık ekim işlemini kimler yaptı
Merhabalar abi benim ekimimde asuman hanımda gerçekleşti 2 yıl geçti aradan kendi saçlarımda hafif dökülme vardı bu aralar bende acaba sıklaştırsam mı diyorum kendi kendime şımarıklık edip benim düşüncem sıklaştırma ekimleri dhi yöntemi ile daha başarılı senin fikrin nedir ?
20 gün sonra ektiriyorum ben de, okumuşken hayırlısı olsun demek istedim çok başarılı olmuş
Hocam herşeyin çok güzel ilerlemiş. Daha da iyiye gidecektir bir süre daha. Ekimin hayırlı olsun. Çok yakışmış cidden.Lakin, umarım uzunca bir süre koyurabilirsin bu güzel sonucu, yaştan kaynaklı koruma ihtimalin de yüksek. Maşallah