Gönderen Konu: Asuman Hair 3500 greft - İkinci ekimim sıklaştırma - Yaş 40 - 09/06/2023  (Okunma sayısı 18193 defa)

denizci1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donör daha toparlamaz....Bu kadar kısa kesimde normal görüntü...Bir de jilete vurdurun deri de kendine gelsin temizlensin...

Teşekkürler hocam. Aynen aklımdan geçiyor hazır kısa kesmişken jilete mi vursam diye. :) Belkide yaparım..

kısa iyi olmamış uzun kullanmanı tavsiye ederim.

Evet uzun güzeldi ama bakımı zor ya.. Tara et falan.. O yüzden kısa kesiyim dedim ama istediğim gibi olmadı.. Uzun tutucaz mecbur..

Merhabalar abi, bence gayet güzel saçlarınız dönör bölgesı sırıtmıyor bile, güzel günlerde tarayın

Teşekkürler kardeşim. Zaten bir tek sağ taraftan ve enseden memnun değilim şuan için.. Sol taraf bence de sırıtmıyor..

Uzun hali çok güzeldi dostum donör çok kötü değil bnce ama kantoron yağı iyi gelebilir

Çok teşekkürler dostum.. Kantoron yağını bir araştırıyım..  Saolasın..

stockton

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam donörde toparlama oldu mu ekstradan?

Kısaltıp tekrar uzattıktan sonra ön traftaki görüntü aynı mı, bir de? Maşallah çok iyiydi.

Ben de kısa, subay tıraşı severim ama nasıl olur bilemiyorum donör çok yıpranmış görünürse.
Ekim Tarihi: 14.02.2025
Ekim Merkezi: Life Hair - Şahin Çelik
Greft Miktarı: 4350

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37878.0

denizci1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam donörde toparlama oldu mu ekstradan?

Kısaltıp tekrar uzattıktan sonra ön traftaki görüntü aynı mı, bir de? Maşallah çok iyiydi.

Ben de kısa, subay tıraşı severim ama nasıl olur bilemiyorum donör çok yıpranmış görünürse.

Sonradan jiletede vurdum. Biraz daha toparladı sanki. Aslında bende beyaz saç çok olduğu için fotoda biraz daha seyrek gözükmüş.. Denemek gerekiyor hocam.. :)

yılmaz71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah harika olmuş saçlar. donör alanı da uzunken hiç belli olmuyor. Kırmızı kantaran yağı iyi gelebilir

denizci1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba. Aylar geçti. Pm den yazanlar da oldu. Ne durumda diye. Ekim süreci bittikten sonra yaklaşık 7-8 aydır hiç bir şey kullanmıyorum. Paylaşmak istedim. Vertex bölgesi biraz seyrelmiş gibi geliyor bana ama o kısmı ben çok takmıyorum. Genelde saçları bu uzunlukta kullanıyorum uzun süredir.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hic bir şey kullanmamak çok büyük cesaret...Genetik dokulmeniz var ve ölene kadar devam edecek...Multivitamin kullanın en azından 2 günde birkere yoksa emeğiniz boşa gider...şuan ki durum iyi ancak takviyeler bırakılinca gerileme olmus az da olsa

stockton

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
3 numaraya vurmasından bahsediyorum bu arada. Biraz kısayken de iyi duruyor bence

Anladım dostum, şimdi oldu. Dediğin gibi bir önceki sayfadaki uzun saçlı fotoğraflar muazzam (maşallah)
Ekim Tarihi: 14.02.2025
Ekim Merkezi: Life Hair - Şahin Çelik
Greft Miktarı: 4350

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37878.0

denizci1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hic bir şey kullanmamak çok büyük cesaret...Genetik dokulmeniz var ve ölene kadar devam edecek...Multivitamin kullanın en azından 2 günde birkere yoksa emeğiniz boşa gider...şuan ki durum iyi ancak takviyeler bırakılinca gerileme olmus az da olsa

Nereye kadar kullanacam ki ? Bir yerde bırakmam lazım hocam. :)

« Son Düzenleme: 18 Nisan 2025, 01:24:44 Gönderen: Hintell »

kartalll2025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar tekrardan merhaba. Aslında süreci tamamladım. 14. ay bitti sanırım. Ama saçlarımı 3 numara kestirdikten sonra tekrar paylaşım yapmak istedim.

Ben kısa saçı seven birisiyim aslında. O yüzden kısa kesmek istedim. Ektirme saçı kısa kesince nasıl olur diye merak edenler de vardı.

Öncelikle donör bölgemin bu kadar hırpalandığını düşünmemiştim. Özellikle sağ taraf ve ensenin. Sol taraf sağ tarafa göre kısmen daha iyi.

Fotoğraflardan önce sormak istediğim; bu donör bu saatten sonra biraz daha toparlarmı? Toparlaması için ne kullanabilirim? Prozinc Serum işe yarar mı bu bölgede? Yada sizce ne kullanmalıyım?
Acaba yanları ve enseyi 3 numara değilde 1 numara yada 0'a yakın kessem, daha mı güzel durur? @hintell hocam ve diğer arkadaşlar tavsiyeleriniz varsa sevinirim..

Hocam, saçların uzun hali muazzam. Kısa kesince de donör alanında seyreklik ister istemez belli olmuş. Uzunken hiç belli olmuyor ama. Son paylaştığın resmi de inceledim. Biraz seyrelme olmuş ama hiç bir takviye kullanmadan kayıp bu kadar ise, bence çok iyi durumda saçlar. Allah nazarlardan saklasın

orkunak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dökülme var mı? Yıkayınca elinize günde kaç tel geliyor?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Güzel konu için teşekkür ederiz saçlarında çok güzel maşallah güzel günlerde tara
Seni rahatsız eden selman adındaki gerizekalıda engellendi şule hair in reklamcısı.
Sanırım asuman hanımın başarısı bir çok insana olduğu gibi batmaya devam ediyor ama it ürür kervan yürür..  ( argo kelimeler için üzgünüm adetim değildir ama hakettiler)

Güzel günlerde yara saçlarını dostum.
Global Moderator

denizci1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel konu için teşekkür ederiz saçlarında çok güzel maşallah güzel günlerde tara
Seni rahatsız eden selman adındaki gerizekalıda engellendi şule hair in reklamcısı.
Sanırım asuman hanımın başarısı bir çok insana olduğu gibi batmaya devam ediyor ama it ürür kervan yürür..  ( argo kelimeler için üzgünüm adetim değildir ama hakettiler)

Güzel günlerde yara saçlarını dostum.

Çok teşekkürler hocam. O gereksiz kişiyi gönderdiğin içinde ayrıca teşekkürler. Argo kelimelerin daha ağırlarını haketti hatta.  |-onayisareti-| 

Dökülme var mı? Yıkayınca elinize günde kaç tel geliyor?

Dökülme olmuyor çok şükür. Elime saç falanda gelmiyor.. Yada ben farketmiyorum.

Hocam, saçların uzun hali muazzam. Kısa kesince de donör alanında seyreklik ister istemez belli olmuş. Uzunken hiç belli olmuyor ama. Son paylaştığın resmi de inceledim. Biraz seyrelme olmuş ama hiç bir takviye kullanmadan kayıp bu kadar ise, bence çok iyi durumda saçlar. Allah nazarlardan saklasın

Saolasın hocam. Ya devamlı kullanmak zor geliyor. Bir yerde de bırakmak istedim. Evet incelme var gibi sanki ama rahatsız etmiyor beni..

Facebook Twitter Instagram