Saç Ekimi Sonuçları
Donör daha toparlamaz....Bu kadar kısa kesimde normal görüntü...Bir de jilete vurdurun deri de kendine gelsin temizlensin...
kısa iyi olmamış uzun kullanmanı tavsiye ederim.
Merhabalar abi, bence gayet güzel saçlarınız dönör bölgesı sırıtmıyor bile, güzel günlerde tarayın
Uzun hali çok güzeldi dostum donör çok kötü değil bnce ama kantoron yağı iyi gelebilir
Hocam donörde toparlama oldu mu ekstradan?Kısaltıp tekrar uzattıktan sonra ön traftaki görüntü aynı mı, bir de? Maşallah çok iyiydi.Ben de kısa, subay tıraşı severim ama nasıl olur bilemiyorum donör çok yıpranmış görünürse.
3 numaraya vurmasından bahsediyorum bu arada. Biraz kısayken de iyi duruyor bence
Hic bir şey kullanmamak çok büyük cesaret...Genetik dokulmeniz var ve ölene kadar devam edecek...Multivitamin kullanın en azından 2 günde birkere yoksa emeğiniz boşa gider...şuan ki durum iyi ancak takviyeler bırakılinca gerileme olmus az da olsa
Arkadaşlar tekrardan merhaba. Aslında süreci tamamladım. 14. ay bitti sanırım. Ama saçlarımı 3 numara kestirdikten sonra tekrar paylaşım yapmak istedim. Ben kısa saçı seven birisiyim aslında. O yüzden kısa kesmek istedim. Ektirme saçı kısa kesince nasıl olur diye merak edenler de vardı. Öncelikle donör bölgemin bu kadar hırpalandığını düşünmemiştim. Özellikle sağ taraf ve ensenin. Sol taraf sağ tarafa göre kısmen daha iyi.Fotoğraflardan önce sormak istediğim; bu donör bu saatten sonra biraz daha toparlarmı? Toparlaması için ne kullanabilirim? Prozinc Serum işe yarar mı bu bölgede? Yada sizce ne kullanmalıyım?Acaba yanları ve enseyi 3 numara değilde 1 numara yada 0'a yakın kessem, daha mı güzel durur? @hintell hocam ve diğer arkadaşlar tavsiyeleriniz varsa sevinirim..
Güzel konu için teşekkür ederiz saçlarında çok güzel maşallah güzel günlerde tara Seni rahatsız eden selman adındaki gerizekalıda engellendi şule hair in reklamcısı. Sanırım asuman hanımın başarısı bir çok insana olduğu gibi batmaya devam ediyor ama it ürür kervan yürür.. ( argo kelimeler için üzgünüm adetim değildir ama hakettiler)Güzel günlerde yara saçlarını dostum.
Dökülme var mı? Yıkayınca elinize günde kaç tel geliyor?
Hocam, saçların uzun hali muazzam. Kısa kesince de donör alanında seyreklik ister istemez belli olmuş. Uzunken hiç belli olmuyor ama. Son paylaştığın resmi de inceledim. Biraz seyrelme olmuş ama hiç bir takviye kullanmadan kayıp bu kadar ise, bence çok iyi durumda saçlar. Allah nazarlardan saklasın