İşleminizi kim yapmıştı hatırlıyor musunuz ? Zafer hocanın birden çok ekibi var diye okudum doğru mu ? Ekip seçebiliyor muyuz ? Sibel hocanın işlerini beğeniyorum ama bütçem o kadar yok Zafer hocanın da beğendiğim işleri var ama kimler yapıyor merak ediyorum hep aynı kişimi diye
Ben de aynı yere yaptırdım, şöyle söyliyim aslında Sibel hanım veya Zafer beyin ekibi diye drekt bir ekip yok hastane gibi hepsinin nöbet günleri ve haftalık izin günleri farklı ve bir çalışan kimi zaman hem kanal açabiliyor hem ekim yapabiliyor, kimi sadece alım yapıyor yeni biriyse sadece greft sayıp diziyor ben operasyon sırasında konuşlamalarından öyle anladım, kısacası birinin öyle sabit bir ekibi yok Zafer bey haftalık program atıyormuş kendi gruplarına ona göre gelip ne işlem verilmişse onu uyguluyorlar.
Ben forumda okuduğum kadarıyla İzmir içi en iyi yer olduğu izlenimini edindim sonra biraz araştırdım yıllardır bu işi yapmaları karar vermemde etkiliydi. Bir de yeni klinikleri evime 5km arabayla 10dk lık mesafede olunca İstanbula gitmek istemedim. Sibel hanımın tasarımını yaptığı ve kanalları kendisinin açtığı olan paketi seçtim, ekip seçimi gibi birşey yok ama tabi illa Sibel hanımın da Zafer bey in de daha sık çalıştığı ekip vardır.