Saç Ekimi Sonuçları
Abilerim herkese selamlarBenim saçlarımı banyodan çıkıp tarayınca en azından seyrek yerleri kapatabiliyorum fakat zDışarı çıktığım anda bir kicuk rüzgarla hepsi açılıyor sadece on kisimlara az miktarda sprey sıksan olur mu ne dersiniz
saç tutucu spreyse kullanma döker. onun yerine wax kullansaç derisini boyayan spreyse yani topikse kafanda fazla uzun tutmazsan sıkıntı olmaz
saçımı hafiften yana tariyorum biraz da öne doğru dağınıklaştırıyorum spreyi önlere çok az yani köklere deydirmeden sıkmak istiyorum sıktıkan sonra taramayacagim wax sürmek istemiyorum topiklik durum şu an için yok
Spreyler zarar direk kökleri zayıflatırWax daha iyi bir seçenekTabi istediğini yapabilirsin fakat iyice temizlemen gerek. Genetik dökülme kadar zarar vermez tabiki
hali hazırda 5 aydır xpecia kullanıyorum saç tellerime iyi geldi ama sol sakagim rüzgarda açılıyor bu da beni dışarda mutsuz ediyor rahatsız oluyorum eğer saçları havaya kaldırsam yine sol şakak mutsuz ediyor dağınık kullanıyorum diyorum üstlere hafiften sıkayım size de danışmak istedim
Dökülmen devam ediyor mu? Bence finasteride düşünsen iyi olurdu. Dökülmeni frenlersen de imkanın da olursa sadece önlere küçük bir ekim yaparsın saç sorunun ortadan kalkar
Ama sağlıklı saçlarda dökülür eskisine göre dökülmem çok daha iyi baya azaldı
İşine yaradıysa çok güzel umarım uzun seneler de korur fakat eğer açılma meydana gelirse finasteride düşünürsün. İnsanlar açılma gördükten sonra finasteride atlarlar, fakat şuanki en etkili tedavi saçlar açılma olmadan önce anti androjen kullanmaktır
yağlı şeler gozenekleri tıkayıp saçı doker kullandıktan sonra iyi arındır.
Valla dostum ben sprey kullandığım günün sonunda saçlarımı yıkadığımda normale oranla aşırı söküyor. Bana yaramıyor. Döküleceğine dağılsın boşver