Gönderen Konu: Saça sprey sıkmak  (Okunma sayısı 369 defa)

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saça sprey sıkmak
« : 10 Haziran 2023, 00:28:40 »
Abilerim herkese selamlar

Benim saçlarımı banyodan çıkıp tarayınca en azından seyrek yerleri kapatabiliyorum fakat z
Dışarı çıktığım anda bir kicuk rüzgarla hepsi açılıyor sadece on kisimlara az miktarda sprey sıksan olur mu ne dersiniz

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saça sprey sıkmak
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2023, 00:48:00 »
Abilerim herkese selamlar

Benim saçlarımı banyodan çıkıp tarayınca en azından seyrek yerleri kapatabiliyorum fakat z
Dışarı çıktığım anda bir kicuk rüzgarla hepsi açılıyor sadece on kisimlara az miktarda sprey sıksan olur mu ne dersiniz
saç tutucu spreyse kullanma döker. onun yerine wax kullan
saç derisini boyayan spreyse yani topikse kafanda fazla uzun tutmazsan sıkıntı olmaz

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2023, 13:33:53 »
saç tutucu spreyse kullanma döker. onun yerine wax kullan
saç derisini boyayan spreyse yani topikse kafanda fazla uzun tutmazsan sıkıntı olmaz
saçımı hafiften yana tariyorum biraz da öne doğru dağınıklaştırıyorum spreyi önlere çok az yani köklere deydirmeden sıkmak istiyorum sıktıkan sonra taramayacagim wax sürmek istemiyorum topiklik durum şu an için yok

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Haziran 2023, 14:06:33 »
saçımı hafiften yana tariyorum biraz da öne doğru dağınıklaştırıyorum spreyi önlere çok az yani köklere deydirmeden sıkmak istiyorum sıktıkan sonra taramayacagim wax sürmek istemiyorum topiklik durum şu an için yok
Spreyler zarar direk kökleri zayıflatır
Wax daha iyi bir seçenek
Tabi istediğini yapabilirsin fakat iyice temizlemen gerek. Genetik dökülme kadar zarar vermez tabiki

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Haziran 2023, 14:13:29 »
Spreyler zarar direk kökleri zayıflatır
Wax daha iyi bir seçenek
Tabi istediğini yapabilirsin fakat iyice temizlemen gerek. Genetik dökülme kadar zarar vermez tabiki
hali hazırda 5 aydır xpecia kullanıyorum saç tellerime iyi geldi ama sol sakagim rüzgarda açılıyor bu da beni dışarda mutsuz ediyor rahatsız oluyorum eğer saçları havaya kaldırsam yine sol şakak mutsuz ediyor dağınık kullanıyorum diyorum üstlere hafiften sıkayım size de danışmak istedim

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 10 Haziran 2023, 14:31:24 »
hali hazırda 5 aydır xpecia kullanıyorum saç tellerime iyi geldi ama sol sakagim rüzgarda açılıyor bu da beni dışarda mutsuz ediyor rahatsız oluyorum eğer saçları havaya kaldırsam yine sol şakak mutsuz ediyor dağınık kullanıyorum diyorum üstlere hafiften sıkayım size de danışmak istedim
Dökülmen devam ediyor mu? Bence finasteride düşünsen iyi olurdu. Dökülmeni frenlersen de imkanın da olursa sadece önlere küçük bir ekim yaparsın saç sorunun ortadan kalkar

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 10 Haziran 2023, 16:23:37 »
Dökülmen devam ediyor mu? Bence finasteride düşünsen iyi olurdu. Dökülmeni frenlersen de imkanın da olursa sadece önlere küçük bir ekim yaparsın saç sorunun ortadan kalkar
dokulmem devam ediyor ama eskisi gibi değil saçlarım kalınlaştı fotolarım vardı daha önce atmıştım istersen bakabilirsin Fin kullanmak istemedim xpecia başlayıp daha sonrasinda belki Fin geçebilirim ama şu anda planlarım dahilinde değil şu an 22 yaşındayım 17 nin sonlarından beri dökülüyor ama şükür xpecia iyi geldi saçlarıma

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 10 Haziran 2023, 16:25:01 »
Ama sağlıklı saçlarda dökülür eskisine göre dökülmem çok daha iyi baya azaldı

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Haziran 2023, 16:55:11 »
Ama sağlıklı saçlarda dökülür eskisine göre dökülmem çok daha iyi baya azaldı
İşine yaradıysa çok güzel umarım uzun seneler de korur fakat eğer açılma meydana gelirse finasteride düşünürsün. İnsanlar açılma gördükten sonra finasteride atlarlar, fakat şuanki en etkili tedavi saçlar açılma olmadan önce anti androjen kullanmaktır

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 10 Haziran 2023, 16:58:19 »
İşine yaradıysa çok güzel umarım uzun seneler de korur fakat eğer açılma meydana gelirse finasteride düşünürsün. İnsanlar açılma gördükten sonra finasteride atlarlar, fakat şuanki en etkili tedavi saçlar açılma olmadan önce anti androjen kullanmaktır
bir tık geç kaldım ama olsun geç olsun güç olmasın teşekkür ederim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 10 Haziran 2023, 19:40:12 »
 yağlı şeler gozenekleri tıkayıp saçı doker kullandıktan sonra iyi arındır.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 11 Haziran 2023, 00:37:42 »
yağlı şeler gozenekleri tıkayıp saçı doker kullandıktan sonra iyi arındır.
hergun duş aliyorum ama gece yatarken değil gundueei alıyorum saçta 1 gün kalıcak sorun olur mu

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 11 Haziran 2023, 09:29:05 »
 fazla tutmasan daha iyi saçta
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 11 Haziran 2023, 20:30:32 »
Valla dostum ben sprey kullandığım günün sonunda saçlarımı yıkadığımda normale oranla aşırı söküyor. Bana yaramıyor. Döküleceğine dağılsın boşver
  • Yaşınız 26

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 12 Haziran 2023, 19:12:42 »
Valla dostum ben sprey kullandığım günün sonunda saçlarımı yıkadığımda normale oranla aşırı söküyor. Bana yaramıyor. Döküleceğine dağılsın boşver
wax için ne düşünüyorsun

Facebook Twitter Instagram