Gönderen Konu: Kök Hücreli Saç Ekim  (Okunma sayısı 637 defa)

hermanoo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kök Hücreli Saç Ekim
« : 09 Haziran 2023, 19:37:54 »
Merhaba daha öncede konu açmıştım 21 yaşında çok fazla dökülmem var ve tepe bölgeside açık. Ankarada iki klinik sordum göbekten yağ alınıp saça kök hücre enjekte ederiz dedi ve totalde bir fiyat çıkardılar. Kök hücreli ekim yaptıran oldumu şuanki az kalan saçlarımı ve anne saçlarını canlandıracağını söyledi nedir ne değildir bu olay arkadaşlar?

ahmet turan

• Sr. Member
Ynt: Kök Hücreli Saç Ekim
« Yanıtla #1 : 09 Haziran 2023, 22:11:23 »
Geçmişte bu konu çok tartışıldı ama beyhude kardeşim ,saç ekmeyi bilmeyen kliniklerin uydurma yöntemlerinden başka bir şey değil.Adına kök hücreli yada organik saç ekimi diyorlar fakat henüz kök hücreli saç ekimi diye bir şey yer yüzünde yok emin ol .En güzeli adam gibi düzgünce saç ekip ektikleride çıkan saç ekimi merkezlerini kovalamak ve inan bunun dışında geri kalan hepsi hikaye.

Karanlık Adam

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Haziran 2023, 22:22:21 »
Herkez ektiriyor hepimiz göbegimizden yağmi aldiriyoruz bence  fazla para lama diümeni süslü laflar yaniii prp de saçı canlandiriyor bunu yapmayi neden tercih etmiyor

hermanoo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 09 Haziran 2023, 22:35:44 »
Geçmişte bu konu çok tartışıldı ama beyhude kardeşim ,saç ekmeyi bilmeyen kliniklerin uydurma yöntemlerinden başka bir şey değil.Adına kök hücreli yada organik saç ekimi diyorlar fakat henüz kök hücreli saç ekimi diye bir şey yer yüzünde yok emin ol .En güzeli adam gibi düzgünce saç ekip ektikleride çıkan saç ekimi merkezlerini kovalamak ve inan bunun dışında geri kalan hepsi hikaye.

Hocam önceki konumda saçımın fotoğrafını atmıştım, yaşım 21 olduğu için ve tepe çok açık olduğu için bu yöntem palavrası dışında ne önerirsiniz? ankarada klinik öneriniz varmıdır

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Haziran 2023, 13:39:51 »
prp değil ama kök hücre yi destekleyen biriyim
ama kimin yaptığına bağlı her kök hücre yapanı kök hücre yapıyor sanırsanız
tartışmalar olur.

en iyi yapan merkez Akl
Global Moderator

hermanoo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Haziran 2023, 01:21:19 »
prp değil ama kök hücre yi destekleyen biriyim
ama kimin yaptığına bağlı her kök hücre yapanı kök hücre yapıyor sanırsanız
tartışmalar olur.

en iyi yapan merkez Akl

ankarada data hair eyyup bey hakkında ne düşünüyorsunuz hocam

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 11 Haziran 2023, 23:31:29 »
Şahin çelik derim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 11 Haziran 2023, 23:31:57 »
ankarada data hair eyyup bey hakkında ne düşünüyorsunuz hocam

şahin çelikle görüşebilirsin
Global Moderator

hermanoo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 14 Haziran 2023, 10:51:52 »
şahin çelikle görüşebilirsin

hintell hocam şahin çelikle bizzat görüştüm ve kesinlikle ekim yaptırma saçların dökülecek ve devam edicek çaren protez veya kazıtıp gezmek dedi. Ancak diğer forest polikinlikteki merkezler ekime musait olduğumu tepenin kapanmayacağını söyledir. ne yapacağım çok kararsızım şahin hoca üstüne basa basa tekrarladı kesinlikle ekime bulaşma dedi :(

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 14 Haziran 2023, 17:15:07 »
hintell hocam şahin çelikle bizzat görüştüm ve kesinlikle ekim yaptırma saçların dökülecek ve devam edicek çaren protez veya kazıtıp gezmek dedi. Ancak diğer forest polikinlikteki merkezler ekime musait olduğumu tepenin kapanmayacağını söyledir. ne yapacağım çok kararsızım şahin hoca üstüne basa basa tekrarladı kesinlikle ekime bulaşma dedi :(
   Kardeşim  şahin geri zekalı değil . Bu işten para kazanıyor . Saç ekimi olsa niye yapmasın .
  Yağ enjeksiyonu gelince deri altınızda yağ tabakası yok ve çok inceldi ise evet yapılması mantıklı . Ama 21 yaşında derinizin bozulacağını düşünmüyorum .
   Son karar sizin tabiki . İlla ben yaptıracağım diyorsan git şahin e söyle  sonucuna katlanacağım dersen şahin e yapar sanıırm .

hermanoo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 14 Haziran 2023, 17:48:32 »
   Kardeşim  şahin geri zekalı değil . Bu işten para kazanıyor . Saç ekimi olsa niye yapmasın .
  Yağ enjeksiyonu gelince deri altınızda yağ tabakası yok ve çok inceldi ise evet yapılması mantıklı . Ama 21 yaşında derinizin bozulacağını düşünmüyorum .
   Son karar sizin tabiki . İlla ben yaptıracağım diyorsan git şahin e söyle  sonucuna katlanacağım dersen şahin e yapar sanıırm .

hocam proteze yöneleceğim sanırım çünkü illa ektircem diye girersem %99 seneyeki görüntüm yine 28 yaşında adam görüntüsünden farksız olcak yine tepe açık olcak çarem protez gibi umarım hayal kırıklığı yaşamam

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 15 Haziran 2023, 22:23:04 »

şimdi Şahin çelik benim piyasada takip edipte para kazanmak değil doğru işlem yapmak için elinden geleni para kaybetmek olsa da söyleyen biri
bence şahin beyi dinlesen iyi olur yapılacak olsa zaten neden yapmasın ?
demek ki forsep den uzak durmak gerek  gerçi bana göre saç ekmeyi bilen bir yer değil de neyse

tabi buıraya resimleri nide koymadığın için neden koymuyor bizi uğraştırıyorsun onu da anlamadım :)
Global Moderator

hermanoo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 15 Haziran 2023, 22:50:59 »
şimdi Şahin çelik benim piyasada takip edipte para kazanmak değil doğru işlem yapmak için elinden geleni para kaybetmek olsa da söyleyen biri
bence şahin beyi dinlesen iyi olur yapılacak olsa zaten neden yapmasın ?
demek ki forsep den uzak durmak gerek  gerçi bana göre saç ekmeyi bilen bir yer değil de neyse

tabi buıraya resimleri nide koymadığın için neden koymuyor bizi uğraştırıyorsun onu da anlamadım :)

hocam kusura bakmayın aklımın karışıklığından unuttum ankarada neredeyse ön görüşme yapmadığım ekimci kalmayacak sanırım :) Forestte hasan beyin yorumlar oldukça çok bir tek orda hasan beye içim ısındı onun dışında haftasonu fehmi arman bey ile görüşeceğim naturalhair var orayla görüşeceğim protez saça en son çare olarak bakıyorum

https://imgyukle.com/i/rNwCMq
https://imgyukle.com/i/rNwuJY

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 15 Haziran 2023, 22:52:16 »
şahin çelik ne dediyse doğru söylemiş dostum resimlerine baktım
saç ektirme derim sakın
sana ekerim diyende paran için ekler iyi sonuç alman için değil
Global Moderator

hermanoo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 15 Haziran 2023, 22:56:43 »
şahin çelik ne dediyse doğru söylemiş dostum resimlerine baktım
saç ektirme derim sakın
sana ekerim diyende paran için ekler iyi sonuç alman için değil

tek çare protez saç kaldı ozaman :( kapatıcı felan kullanıp gittiği yere gitsemi diyorum bir yandan protez gözümü çok korkutuyor açıkcası hocam

Facebook Twitter Instagram