Merhabalar arkadaşlar daha öncesinde Soru ve Öneriler kısmında size danışmıştım. Muğla’da olduğum için şehir dışına gitmek yerine burada yaptırmak istedim. Başta Yücelen Hastanesini düşündüm ama pek tatmin etmedi çalışma şekilleri ve sonuçları sonrasında sizinde pek övdüğünüz Büşra Can’dan randevu aldım. 3 Haziran da Ekim işlemim yapılacaktı ancak yapılan tahlillerde kolesterol yüksek çıktığı için diyet başlattılar ekim tarihim ise 5 Hazirana ertelendi. Konuyu geç açmamın sebebi ektirdiğim yerden iyice emin olmayı beklemekti. 5 Haziranda da sabah 07.00 de işlemim başladı. İlk iğreneler biraz can yaksada diğerlerini hissetmedim. Büşra Hanım enseden greftleri aldı, kanalı da yine o açtı. Büşra hanımdan özellikle kanal fotoğrafını çekmesini istedim ki sıklığa yorum yapabilesiniz. Ekim işleminede yine o ve Eren hocam girdi. Süre uzun olduğu için canım sıkılıyordu ama ağrı sızı olmadı çok şükür. İşlemden sonra önlem amaçlı omzumdan bir iğne yaptılar ertesi günü yine kliniğe çağırıp iğne yaptılar. Şu an beşinci günümdeyim. Öncesi sonrası fotoğraflarımı aşağıya ekliyorum. Fikir bir düşüncelerinizi bekliyorum. Sizce nasıl olmuş?