Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun hocam prp mezoterapi kullandın mi
Anladım hocam. Güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Dostum saç ekimin hayirli olsun saç yapjn dökülme şeklin ve saç ekim surecin benimkine çok benziyor bende de ilk gün yoğun kan sizintisi oldu seninki kadar büyük kabukları olmasa da ben de kabuklar kaldı bu yüzden bugün çok endişeleniyorum ama seni görünce çok rahatladım maşallah çok güzel toparlamiş saçın inşallah benim de senin gibi güzel toparlar
Ekimini şimdi ben de inceledim yoğun güzel doğal bir görüntü sağlamış saçlarının düz olmamasıda yoğunluğu arttırmış başarılı bi ekim gerçekten
Ekimden yaklaşık 1,5 sene geçti belki merak edenler oluyordur. Işık altında ortalardaki açıklık çok belli oluyor. Saçı da kısa kestirdim o da etki etmiş olabilir tabi. Ayrıca uzun süre xpecia kullandım onu bırakmıştım.
Fena durmuyor ama x-pecia’yı bırakmak sanki iyi olmamış. Ben herhalde ömür boyu kullanırım. Belki 6.’dan sonra 2 günde 1 olsa bile. Çünkü DHT engelleyici kullanmazsak, dönüp dolacak nokta aynı maalesef!
Bence yaşadığın komplikasyona rağmen gayet güzel görünüyor eski saçina nazaran çok daha iyi duruyor
Bende bugün ektirdim 5 bin greft nasıl olmuş