Saç Ekimi Sonuçları
Teşekkürler yorumun için. İnşallah orta kısımı da dolar. Fena değil sonuç şu an için. 6. Ayı bekliyorum saçı kestirmek için ama böyle de saçlar çok tuhaf uzadı. Yakında kestireceğim. Senin son durumun nedir?
Pek iyi değil orta ve sol taraf çok boş özellikle. Hiç sıkılaşmadı desem yeridir. 10 gün sonra falan 180 gün olacak. Güncelleme yapacağım ama dediğim gibi bana göre iç açıcı değil. Burdaki arkadaşlar hep revize den bahsediyor. Yaptırdığım yerden revize istesem eminim kabul etmeyecekler. Sanırım revize yapanlar forumda ismi anılan 3-5 klinik.
12 ayı beklemeden revziyon yapmak mantıksız. Sakın acele etme. Tamam paylaşım yapmanı bekliyorum yorumlamak için. Klinik ile hiç iletişime geçtin mi? Resim yolladın mı?
Ekim yaptıralı 9 ay oldu. Düşünceleriniz merak ediyorum arkadaşlar.
Hocam tüm konuyu tek tek okudum başta biraz sevimsiz başlamış süreç ve normalden yavaş ilerlemiş ama 9. ayda güzel bir görüntü elde etmişsin saçının yapısı da doğal durmasına büyük destek veriyor hayırlı olsun mu diyelim geçmiş olsun mu bilemedim hangisini kabul edersen artık sana kalmış
bence olmus
çok iyi sonuç olmuş doğallıkta on numara .süreç boyunca medikal bir tedavi görmüşmüydün hocam.
arkadaşlar saç ekiminde 6. aydayım fakat saç dökülmelerim başladı sizce normal mi? günde 50-100 tel dökülüyor. 5 ay öncesine kadar yoktu 6. aya doğru başladı?
Xpecia'yı bırakmayı düşünüyorum kalan haplar bitince. Acaba böyle bırakınca direkt zararı olur mu? Bu ilacı kullanıp bırakanlar var mı?