cevap için teşekkürler. zaten neredeyse 5-6 ekim merkeziyle emrah bey de dahil görüştüm. Emrah beyin dediğiniz gibi kanalları kendi açması ve uzn yıllar tecrübesi sebebiyle aklıma daha cok yattı ama yine tereddütlerm var diğer pek çok popüler ekim merkezi gibi adları duyulmamıs olması sebebiyle.
Ön çizginizden ve ekim planlamanızdan memnun msuunuz?
Saç ekilen ortam steril ve temiz miydi?
Benim önde çizgim kaybolmadığı için ön çizgiyi değiştirmedik. Ekim planlamasından memnunum. Saç ekilen ortam steril ve temizdi. İşlerini özenle yapıyorlar.
Bende ekim yapmadan önce bayağı araştırdım. O popüler merkezlerin bazılarında neredeyse bir araba parası isteyip başarısız sonuç alanlar, revizyona gidenler ya da işinin arasında durmayanlar var. Birde daha önce farklı isimle çalışıp çok kötü sonuçlar alıp dükkanı kapatıp bir süre ortalıktan kaybolup sonra farklı isimle piyasaya çıkanlar da var. Birkaç ünlüye iyi iş yapıp onun üzerinden geçinenler de var.
Benim tavsiyem butik olarak çalışan günde 2-3 hasta bakan yerleri inceleyin. Kanalları uzman açmalı kesinlikle.Ancak siz kendi hislerinize ve görüşlerinize göre hareket edin. Konuştuklarınız arasında kim güven verdiyse onu seçin. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Aklınıza başka bir şey takılırsa çekinmeden sorabilirsiniz.