evet nekroz gibi durmuyor umarım kurumuş kabuktur. Öyleyse orta bölgedeki Ekim seyrek duruyor ki asıl ekilmesi gereken yer orası. Cizdigim yerler açık yara mi isktan mi parlıyor. Hocam deri kendini zamanla olariyor ama orada deri bildigim kadarı ile sertleşiyor. Açıkçası sağlıklı deri konusunda pek bilgim yok ama benim kendi tecrübelerim sürekli kimyasal sürmek kafa derisine özellikle farklı farklı özelliklerde deriyi yıpratıyor. Benim saç dokulmemi hızlandıran seboraik dermatit idi. Saç derimi koruyamadım. Çok fazla şey denedim.
Ben yıkamaya gittiğimde sormuştum o işaretlediğin yerleri, bana kurumuş kan pıhtıları demişlerdi. Açık yara değil hocam. Aslında ekim sonrası yoğundu ortalar ama 7. Günden sonra dökülmeye başladı. Bu normal mi hocam? Yıkamaya başladıktan sonra ekilen saçlar dökülmeye başlıyor mu?
Ben ekim öncesi kontrole gittiğimde seboraik dermatit var dediler pullanma şeklinde o nedenle ekim öncesi bir dermatolojik şampuan kullandım.
Senin ekimini anlattığın sayfayı da okudum. Xpecia’yı kullanmak istemediğini söylemişsin. Özel bir sebebi var mı? Klinik bana 6 ay kullanmamı önerdi düzenli.