Gönderen Konu: 21 Yaşında aşırı kellik  (Okunma sayısı 1226 defa)

hermanoo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
21 Yaşında aşırı kellik
« : 07 Haziran 2023, 22:10:12 »
Merhaba dostlar, Yaşım 21 ve ciddi manada dökülme oldu saçımda şuanda en az 30 gösteriyorum diyebilirm. eksi olarak tepemdede dökülme ve açıklık var şuan dip boyası ile idare ediyorum ancak artık bıktım bu yaşta şu olaydan. Ankarada bir sürü saç ekimci ile görüştüm çoğu 2 seansta ekeceğini söyledi en az 20 bin tl ücret çıkardılar seans başına, Op dr İlhan pekdemir bey ise önce kök hücre ( yağ enjeksiyon ) tedavisi yapılıp olan saçın güçlenmesini ardından ekimi önerdi. bazı ekimciler ise bu yaşta yapma dezavantaj olur dedi ancak saçım şuanda ciddi manada ekime ihtiyaç duyuyor şapkasız dışarda dolaşmıyorum.En son proteze başvurmayı düşündüm 5 bin tl fiyat çıkardılar ancak hiç olumlu konuşmuyolar protez hakkında. Nasıl bir yol izlemeleyim protezemi başvurmalıyım yoksa ekmeden önce prp tedavisine saç mezoterapisi gibi yöntemlerimi denemeliyim? bunlar azda olsa gürleştirirmi? Tavsiyelerinizi bekliyorum bu konu hakkında

Resim: 1 https://dosya.hizliresim.com/LVyVv8KshxHQJtc/preview

Resim2 : https://dosya.hizliresim.com/qSJmot5KftWcwtn/preview

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 21 Yaşında aşırı kellik
« Yanıtla #1 : 07 Haziran 2023, 22:26:38 »
resim

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
« Yanıtla #2 : 07 Haziran 2023, 22:35:31 »
Kardeşim çok geçmiş olsun öncelikle aynı şeyleri yaşamış birisi olarak seni çok iyi anlıyorum.

Aile tarafında baba,amca,dayılarında saç dökülmesi varmı.

İlk önce kan testi verip vitamin değerlerine baktırmanı tavsiye ederim.Aile sağlık ocağından yaptırabilirsin.Tepe bölgesinin açıldığını belirtmişsin tepe bölgesi daha çok testesterondan dolayı açılır.Vitamin değerlerinin doğru çıkması durumunda testesteron testi yaptırmalısın.

Bunun için kullanabileceğin ilaçlar var Finasterid(proscar)- xpecia 2 sininde ciddi yan etkileri mevcuttur kullanmadan önce yan etkilerini okumalısın.Tabii ki kullanmadan önce doktora danışmalısın,testesteron testinin sonucuna göre kullanıp kullanmaman senin elinde.

Saç ekimi için yaşın daha küçük Ekim yapılırsa donör bölgesinde bile dökülen saçlar var ekimden sonra bunların bir kaç sene sonra  takviye almazsan dökülme olasılığı çok fazla.Yinede Ekim yaptırmak sana kalmış tabi,bu yaşlarda saçımız olmayacaksa bundan sonra olmasının anlamı olmaz dış görünüş önemli.

Bahsettiğin Klinikleri duymadım bütçeni belirtirsen şehir problemin yoksa Ekim yeri tavsiye ederim.

Detaylı açılardan Fotoğraf eklersen tecrübeli arkadaşlarımızda yorum yapacaktır.

hermanoo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Haziran 2023, 22:42:17 »
Çok teşekkür ederim, kesinlikle bu yaşta saçın çok önemli olduğunu bildiğim için protez saç yapan yerler ile bile görüştüm fotoğraf ekledim bakabilirsiniz, evet babam dedem amca dayı herkes kel ve kuzenlerimdede bu yaşlarda dökülme çok fazla oldu bir tanesi 25 yaşında ektirdi ancak bir tek bende ince tel saç yapısı var ve tepe bölgesi açıklığı var. Bütçem normalde kısıtlıydı ancak herkes 20 bin tlden aşağı fiyat çekmediği için şuan tek derdim saç oldu canımı çok sıkıyor bu durum

Karanlık Adam

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Haziran 2023, 22:48:10 »
Foto varmi daha sağlikli yrm yapilabilir

hermanoo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Haziran 2023, 22:49:15 »
Foto varmi daha sağlikli yrm yapilabilir

foto yükledim hocam link olarak gözükmüyormu

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
« Yanıtla #6 : 07 Haziran 2023, 22:49:20 »
Dökülmen genetik.Ankarada muttalip keser hoca var greft başı 3 Euro diye biliyorum,şahin çelik ile görüşebilir in 25 bin civarı fiyatları.10-20 bin tlye Ekim yapan yerlerden uzak dur sözleri ile ikna olma  ekeriz iyi olur falan derler saç yönleri olması gerektiği gibi ekilmez ise şuan var olandan daha kötü durumla karşılaşabilirsin.

Karanlık Adam

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 07 Haziran 2023, 22:50:40 »
Resimlere baktim baya ağresif dökülmüş

hermanoo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 07 Haziran 2023, 22:52:59 »
Dökülmen genetik.Ankarada muttalip keser hoca var greft başı 3 Euro diye biliyorum,şahin çelik ile görüşebilir in 25 bin civarı fiyatları.10-20 bin tlye Ekim yapan yerlerden uzak dur sözleri ile ikna olma  ekeriz iyi olur falan derler saç yönleri olması gerektiği gibi ekilmez ise şuan var olandan daha kötü durumla karşılaşabilirsin.

Şahin hoca ile görüştüm internet üzerinden, Bu yaşta dezavantaj olacağını tepenin kapanmayacağını arka tarafın sağlıksız olduğunu söyledi. Ancak yinede gel neyapabiliriz bakalım dedi. Egemen güdül ile görüştüm oda bu saça göre kapatabildiğimiz kadar kapatırız saçın kalitesine vs bakarız ekebilcekmiyiz bakarız ancak minimum 30 bin tl ücret çıkar dedi

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
« Yanıtla #9 : 07 Haziran 2023, 23:11:18 »
Saç tellerin ince şahin hoca ile görüş ondan sonra düşünüp karar ver herkes bu saçı ekmez ince olduğu için sonuç çok iyi olmaya bilir

Karanlık Adam

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 07 Haziran 2023, 23:19:41 »
Baktim fotolara ağresif gitmiş baya

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 07 Haziran 2023, 23:24:15 »
6 ay finasteride kullan ardından saç ektir
şahin çelik'i tercih et. maddi durumun iyiyse muttalip keser
duruma göre tepe için ikinci ekim gerekebilir. lakin bundan 1 sene sonraki görüntün seni tatmin edecektir

hermanoo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 07 Haziran 2023, 23:30:41 »
6 ay finasteride kullan ardından saç ektir
şahin çelik'i tercih et. maddi durumun iyiyse muttalip keser
duruma göre tepe için ikinci ekim gerekebilir. lakin bundan 1 sene sonraki görüntün seni tatmin edecektir

cildiyeye randevu aldım cuma gününe doktordan rica etsem yazar herhalde o hapı, ancak ciddi sorun açarmı ve xpecia hakkında ne düşünüyorsunuz

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 07 Haziran 2023, 23:44:49 »
cildiyeye randevu aldım cuma gününe doktordan rica etsem yazar herhalde o hapı, ancak ciddi sorun açarmı ve xpecia hakkında ne düşünüyorsunuz
xpecia'dan da yan etki görenler var biraz tuhaf bir mevzu. içeriğindeki soya isoflovandan olduğu için deniyor. ayrıca fiyatı fazla ucuz içeriğine göre. ne olduğu bilinmiyor yani pek
xpecia yerine aga e tablet öneririm. hem içeriği daha iyi hem de daha güvenilir
cildiyeye özel olarak finasteride'den bahset. işinin ehli ise yazar. yazmazsa da kendin alırsın reçetesiz alınabiliyor
sen doğal testosteronunu artırmaya bak yan etki ihtimalini bayağı azaltır. son mesajlarıma bak bulursun ne yapman gerektiğini.

Karanlık Adam

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 08 Haziran 2023, 00:22:10 »
xpecia'dan da yan etki görenler var biraz tuhaf bir mevzu. içeriğindeki soya isoflovandan olduğu için deniyor. ayrıca fiyatı fazla ucuz içeriğine göre. ne olduğu bilinmiyor yani pek
xpecia yerine aga e tablet öneririm. hem içeriği daha iyi hem de daha güvenilir
cildiyeye özel olarak finasteride'den bahset. işinin ehli ise yazar. yazmazsa da kendin alırsın reçetesiz alınabiliyor
sen doğal testosteronunu artırmaya bak yan etki ihtimalini bayağı azaltır. son mesajlarıma bak bulursun ne yapman gerektiğini.
doğal nasil kral

Facebook Twitter Instagram