Herkese merhabalar,
Yaklaşık 1 senedir bu forumu takip ediyorum, son 1 2 yıldır saç dökülme hızım artmıştı ve açıklıklar belli oluyordu ben de saçlarım daha da fazla açılmadan saç ektireyim dedim. Bu forum olmasa muhtemelen hiç bu işlere giremezdim, bu yüzden forumu kuranlara teşekkürlerimi sunarım.
Forumda birkaç aylık araştırma yapınca Asuman hair ve Dr. Serkan Aygın arasında kalmıştım ama şu anlık vermiş olduğum karar daha doğru gibi geliyor bana. Operasyon öncesi ve sonrası ilgileri, klinikteki imkanlar ve hijyen son derece güzel ve üst düzeydi. Sadece yabancılara biraz daha önem veriyorlar gibi bu biraz biz yerlileri 2.plana atıyor ama olsun.
Saç ekimime değinecek olursam,ekim öncesi ilk görüşmede Serkan hoca geldi kontrol etti ve seyrelmiş olan önlere ve arkalara toplamda 5.000 greftlik ekiminin uygun olacağını söyledi. Ve Olcayto beyle 03.06 tarihi için randevu tarihinde karar kıldık. Ekim günü sabah erkenden klinikte oldum ve operasyona 8.30 civarında başladık, greft alımı bittikten sonra bir ara verdik ve o arada bir sandviç ikram ediyorlar sonrasında ekime başlanıldı 16.30 gibi ekim işlemi bitti. 4.200 greft enseden, 800 greft ise sakaldan alındı. İşlemlerle Meryem hanım ve ekibi ilgilendi, onlara da bu forum vesilesiyle teşekkürlerimi iletiyorum. Önceden mezoterapi, prp, dermapen vb. tedavilere alışık olduğumdan dolayı benim için çok zorlu ve acılı bir operasyon olmadı sadece akşam eve geldiğimde anestezinin etkisinin azalmasıyla ağrılarım arttı ama onu da kliniğin vermiş olduğu ağrı kesiciyle azalttım.
Bugün kliniğe gidip ilk yıkamayı da gerçekleştirdim, Serkan hoca 18.gün sonrasında takviye ilaçlara başlanılmasını tavsiye ediyor. Muhtemelen finasterid ve biotin takviyesi almayı düşünüyorum ilerleyen aylarda da prp,mezoterapiye devam ederim muhtemelen.
Bu konu hakkında tavsiyelerinizi nelerdir?
Önümde uzun bir süreç var, Serkan hocada saç ektirenlerin gelişimi ve son durumunu gördükçe heyecanlanıyorum inşaallah ben de faydasını görürüm.
Siz değerli forum üyelerinin de kıymetli yorumlarını bekliyorum.
Sağlıcakla kalın.