geçmiş olsun nekroz olmuş ufak bir alan o alanda biraz zayıf çıkış olabilir
yani sorularımı özetlersem şu şekilde;
1- Nekroz ise türü nedir, şekilsel anlamda siyah ve derinliği olmadığı için yüzeysel nekroz mu? Derecesi hafif mi orta mı?
2- En çok merak ettiğim 11.gün kabuk dökümünde kabuğun altında kalan deride saçlarım ve greflerim ile dolu iken, nasıl olurda 10 gün geçince buraki saçlar diğer yerlere göre daha hızlı dökülür? (11. Gün ile 20. Gün farkı)
3- Bu kaybolan kıllar hem saçım hem greftim mi? Yoksa mevcut saçım çıkar mı?
4-Kayıp kalıcı mı? geç iyileşeceği söylendi, erken kaybolunca geç mi iyileşir? Mantıken geç dökülen saç geç iyileşmez mi?
5- Bugün 25. gündeyim, bir krem sürmeme gerek yok demişlerdi, sadece pantenol repair jeli bazen hafifçe istersen kullanabilirsin demişlerdi, ondan bazen sürüyorum, sizce krem kullanmalı mıyım contratubec tarzı kırmızılığı hafifletmek için?
6- Saç ekilen tüm bölge pembe iken, o bölge biraz hafif kırmızı, bunun nedeni kan dolaşımı mı yok, deri altında kan pıhtısımı var, bu bölge kendi saçlarıma da mı zarar verir?
7- Özellikle o bölgedeki kırmızılığın geçmesi için ne kadar süre gerek, kendi saçlarım için ne kadar süre ve grefler için ne kadar süre gözlemlemek gerek? Örnek: Derideki kırmızılık için 6 ay, kendi saçın için 2 ay, ekilen grefler için 6-8 ay diyebilir miyiz?
8- Bir zarar olup olmadığını analiz etme metodu varmıdır şimdiden? Yada deri yüzeyine bakarak saç çıkacağını anlayabilir miyiz?
9-Aşağı yukarı o alana revize olursa hangi metot ile kaç adrt greft dikilmeli? Revizeyi konuşmak için erken mi?
10- Nekroz un nedeni ben miyim, yoksa bu ameliyatı yapan operatörler mi? 17 Mayısta yapıldı operasyon, kışın yapılsaydıda oluşur muydu?
11- Ekim merkezi ve bir dermatog nekroz olmadıgını ve o bölgenin geç iyileşeceğini söyledi, yani gerçekten nekroz mu değil mi, onlar mı kabul etmiyor, yoksa hafif diye kabul mu etmiyorlar?
12-Son fotoğrafta 1-2 mm saç çıkıyor, greft bu kadar çabuk çıkamayacağına göre sizce benım eski saçlarım mı?
Sorularım fazla ama çoğu arkadaşa destek olacaktır cevaplarınız, teşekkürler