Gönderen Konu: Saç ekim merkezi tavsiyesi  (Okunma sayısı 350 defa)

Spartan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekim merkezi tavsiyesi
« : 05 Haziran 2023, 20:57:31 »
Selamlar herkese. Yıllardır aklımın bir köşesinde olan saç ekimi konusuna kısmet olursa girişmek istiyorum.
Aslında rafa kaldırdığım bir konuydu ama ektiren arkadaşımın sonuçlarını görünce neden olmasın dedim.
Klinik olarak aklımda pek bir yer yok. Arkadaşımın ektirdiği oğuzhan çalışkan var. Ancak kendisi ile alakalı internette sadece bu forumda 1 tane referans bulabildim. (Sonuç çok olumlu görünüyordu) Bir de ektiren arkadaşım var. Onun dışında bişey bulamadım.
Çok az referans olsada kendisiyle görüşmek istedim ve telefon ile görüşmede samimi olarak sorularımı cevapladı. Donör bölgemin çok sağlıklı olduğunu ve saç tellerimin zayıf gözükmediğini söyledi. Hatta dürüst olarak ekimi ben yapmıyorum, yetiştirdiğim 3 kişilik ekibim var her biri başka bir işi yapıyor dedi. Fiyat olarak 19k teklif aldım. Tek kafama takılan kan tahliline gerek yok dedi. Ekimden önce kan değerlerine bakılmasına gerek yok mu? (Ben genede içimin rahat etmesi için yarın dahiliyede detaylı bir kan tahlili yaptırıcam)
Kendisinde ekim yaptıran varsa sonuçlar hakkında durum belirtirse çok sevinirim.
Onun dışında farklı bir yer önerirseniz o isimleri de dikkate alabilirim.
Önümüzdeki hafta 3 haftalık izne çıkıyorum. Bu nedenle bu işin adını bu hafta koymam ve haftaya operasyonu geçirmem gerekiyor.
Yardımlarınız için teşekkürler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekim merkezi tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 05 Haziran 2023, 20:59:58 »
saç ekimi yaptırabilirsiniz ama var olan saçlarınızda dökülme devam ediyor güçlendirmek için aynı zamanda medikal olarak destek alsanız iyi olur
ön çizginizde bu şekilde size yakışır

bahsettiniz ekim merkezini duymadım kaliteli ekim yapan yerler zaten belli ben ekim takip etmediğim saç ekimi merkezi kimseye tavsiye etmem bilindik yerler varken bence riske girmeyin derim gerisi sizin bileceğiniz iş şaç ekimi şakaya gelmez
Global Moderator

Spartan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Haziran 2023, 21:19:43 »
Dökülme aslında epeydir yaşamıyorum. Yıllardır saçımın hızlı yağlanmasından dolayı her sabah saç yıkıyorum. Eskiden avucumun içi saç dolardı ama artık 1-2 tel ya geliyor ya gelmiyor. ( belkide elime gelecek saç kalmadığındandır  ;D )

saç ekimi yaptırabilirsiniz ama var olan saçlarınızda dökülme devam ediyor güçlendirmek için aynı zamanda medikal olarak destek alsanız iyi olur
ön çizginizde bu şekilde size yakışır

bahsettiniz ekim merkezini duymadım kaliteli ekim yapan yerler zaten belli ben ekim takip etmediğim saç ekimi merkezi kimseye tavsiye etmem bilindik yerler varken bence riske girmeyin derim gerisi sizin bileceğiniz iş şaç ekimi şakaya gelmez

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Haziran 2023, 21:57:08 »
Saç ektirince hızlanır o dökülmelerin hocam:)
Global Moderator

Spartan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Haziran 2023, 12:57:04 »
Sabah asuman hair’e yazdım. Ancak donör bölgemin yetersiz olduğunu ve ekim yapılamayacağını ilettiler. Doğrusu bu cevabı beklemiyordum. Gerçekten dedikleri gibi mi birkaç yere daha sorucam bugün.

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 10 Haziran 2023, 12:32:17 »
Sabah asuman hair’e yazdım. Ancak donör bölgemin yetersiz olduğunu ve ekim yapılamayacağını ilettiler. Doğrusu bu cevabı beklemiyordum. Gerçekten dedikleri gibi mi birkaç yere daha sorucam bugün.

Donör bölgen bence gayet iyi neden beğenmediler anlamadım şahsen.
Donör bölgeyi çok iyi kullanan nerdeyse çok çok az iz bırakan ahmet tosun var onunla bir görüş istersen .
Ekimleri çok iyi neticeleniyor çok yüksek bir yüzde ile.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 10 Haziran 2023, 13:45:09 »

öncelikle saç ekimi yaptıracak insan donör alanı kısa tutarsa doğru bilği alamaz

uzatacaksın önce sonra hem forumda hem merkez ile görüşecek siniz
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram