Selamlar herkese. Yıllardır aklımın bir köşesinde olan saç ekimi konusuna kısmet olursa girişmek istiyorum.
Aslında rafa kaldırdığım bir konuydu ama ektiren arkadaşımın sonuçlarını görünce neden olmasın dedim.
Klinik olarak aklımda pek bir yer yok. Arkadaşımın ektirdiği oğuzhan çalışkan var. Ancak kendisi ile alakalı internette sadece bu forumda 1 tane referans bulabildim. (Sonuç çok olumlu görünüyordu) Bir de ektiren arkadaşım var. Onun dışında bişey bulamadım.
Çok az referans olsada kendisiyle görüşmek istedim ve telefon ile görüşmede samimi olarak sorularımı cevapladı. Donör bölgemin çok sağlıklı olduğunu ve saç tellerimin zayıf gözükmediğini söyledi. Hatta dürüst olarak ekimi ben yapmıyorum, yetiştirdiğim 3 kişilik ekibim var her biri başka bir işi yapıyor dedi. Fiyat olarak 19k teklif aldım. Tek kafama takılan kan tahliline gerek yok dedi. Ekimden önce kan değerlerine bakılmasına gerek yok mu? (Ben genede içimin rahat etmesi için yarın dahiliyede detaylı bir kan tahlili yaptırıcam)
Kendisinde ekim yaptıran varsa sonuçlar hakkında durum belirtirse çok sevinirim.
Onun dışında farklı bir yer önerirseniz o isimleri de dikkate alabilirim.
Önümüzdeki hafta 3 haftalık izne çıkıyorum. Bu nedenle bu işin adını bu hafta koymam ve haftaya operasyonu geçirmem gerekiyor.
Yardımlarınız için teşekkürler.