Gönderen Konu: Sizce saç ektirmelimiyim yoksa medikal tedavi mi uygulamalıyım  (Okunma sayısı 438 defa)

Remymartin34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba 27 yaşındayım saçlarım 20 li yaşlardan itibaren dökülmeye ve başladı ailecek genetik bi durum bu  saç ektirmeye düşünüyorum 27 yaş için saç ekimi uygunmu ve bu saçın hacmi Ekim tutar mı veya medikal ürün kullanıp minoxidil gibi şeyler kullansam bu saç düzelir mi önerilerinizi bekliyorum

Musa Turcan

• Sr. Member
Ynt: Sizce saç ektirmelimiyim yoksa medikal tedavi mi uygulamalıyım
« Yanıtla #1 : 03 Haziran 2023, 23:53:31 »
bana kalırsa acilen finansteride başlaman lazım  minoxidilden uzak dur finansteride  1 yada 1.5 sene kullanıp ekıme gir güzel bir planlama ile iyi sonuç alırsın kendi saçlarında var nede olsa

taco_9

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 04 Haziran 2023, 02:13:11 »
Bence ektirmelisin zamanı gelmiş yaşın uygun.
Biraz daha beklersen güneş ışınları vs tarla çoraklaşır .saçsız saç derisi bir yerden sonra incelip kendini imha ediyor.bu işin püf noktası saç ekimine karar vermekten çok doğru ekim merkezine karar vermek .doğru yere karar verip ektirdikten sonra korkmana gerek yok dostum çok büyük ihtimalle iyiki ektirmişim dersin.
Bu arada medikal tedavide uygulamak gerekir tabiki.

alibaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Haziran 2023, 17:43:54 »
Come over yapmışsın bence buna gerek yok hiç doğal durmuyor mutlaka ekim yaptırmalısın ama tabi şunuda unutmamak gerek hastaneler bünyesinde çalışan çok sayıda merdiven altı yer var buraların tuzağına düşmemek lazım.
5000 ekip 1000 anca çıkartabiliyor böyle yerler .saç ekimi böyle bir şey değil .doğru ekim merkezi seçersen güzel sonuç alman yüksek olasılık.
Ayrıca tedavi seni kurtarmaz boşuna psikolojik olarak kendini yorma derim .ağır tedaviler görmen gerekirki ancak o da bir yere kadar.

denizci1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Haziran 2023, 18:59:25 »
Bence ektirmemelisin. 30 Yaşını beklemen daha mantıklı olacaktır. Bu benim şahsi fikrim. Bugün ektirsen ekilmeyen yerler dökülmeye devam edecek. Tam o yaşlardasın. Medikal tedavi ile 30 a kadar git.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Haziran 2023, 01:54:38 »
kendi saçalrını medikal olara korumayı alıp 2 saç ekimi planlayabilirsiniz iyi bir saç ekim merkezinde
Global Moderator

Remymartin34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 05 Haziran 2023, 14:33:36 »
Saçı come over yapmak ne demek hocam seyreklği kapatmak mı

Facebook Twitter Instagram