Bu yaşlarımı böyle ben de geçirmek istemiyorum birçok kez depresyona girdim hala canımın çok sıkıldığı oluyor. Özgüven düşüklüğü, sosyal anksiyete gibi birçok şeye sebep oluyor bu yaşlarda. Şu an bütçem var bu yaz ektirmeyi düşünüyordum ama sonra bekleyebildiğim kadar beklemem gerektiğini anladım. Az çok bu saçlarla idare edebiliyorum sinirlerimi yine bozuyor canımı sıkıyor ancak idare edebiliyorken biraz daha bekleyeyim dedim. Birkaç yıla saç dökülmem tam oturacak o zamanki ekim daha planlı olacaktır. Hatta belki seneye ektiririm gidişata göre. Fiyatlar korkutuyor beni şu an ektirebilecek durumdayım ama geleceği bilmiyorum işte. Saçlarım kıvırcık olduğu için kapatıcılık açısından iyi evet ancak elimle saçımı hafif kaldırsam ne kadar büyük bir kandırma olduğu çıkıyor direkt ortaya o yüzden saçı uzun tutmak zorundayım. Senin de ekimine baktım sonuç hiç fena gitmiyor ayrıca oral minoxidil almışsın fiyat bilgilerini vs merak ettim.
finasteride ile dökülmen durduysa ektir, canını sıkmana gerek yok. illa belli bir yaşı beklemen de gerekmiyor. erken yaşta yapılmamasının sebebi dökülmenin devam etmesi. kişi antiandrojenle dökülmeyi frenlediyse bence pek bir önemi yok. ha olur da yine açıklık meydana gelirse imkanın olduğunda bir daha ektirirsin
oral minoxidil daha elime geçmedi il içi aktarmada gözüküyor belgeleri yolladım incelenecek
loxidil 5mg 400 tablet 72 dolar. aldığımda 1500'dü gümrük vergisiyle 2000 diyelim. günlük 2.5mg kullanacağım 800 tablet oluyor bu da günlük 2.5tl aylık da 75tl yapar
ama reçeteyi almadan satın almayı aklından bile geçirme eline geçemez o ürün. herhangi bir saç ekimi merkezinden rica edersin