Öncelikle herkese merhaba, foruma yeni üye oldum ve ilk konumu açtım. Son zamanlarda forumu yoğun bir şekilde takip ediyorum ve saç ekimi yaptıranların sonuçlarını inceliyorum. Bir çok kimsenin çok güzel sonuçlar elde ettiğini ve bu süreçten memnun olduğunun hikayesini bu forumda gözlemledim ve ben de buradan cesaret bularak saç ektirmek için yola koyuldum.Bu forumda gerçekten bilgili ve yardımsever kimseler gördüm, bu sebepten dolayı da bu maceraya başlamadan önce sizin görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi dinlemek istedim.
Kendimden bahsetmem gerekirse 28 yaşındayım, işimden dolayı Kırklareli'de yaşıyorum, ailem de Ankara'da. Yaklaşık olarak 23 yaşımdan beri saçlarım giderek güçsüzleşti ve döküldü. Saç ekimi için İstanbul ve Ankara'daki klinikleri göz önünde bulunduruyorum. Şu zamana kadar bir kaç klinik ile wp den görüştüm ve fotoğraflarıma bakarak hepsi farklı şeyler söyledi ve kafam karıştı hangisinin doğru olduğunu anlayamadım. Bir klinik donör alanınız güzel ve ekim icin uygun dedi ve DHI (CHOI PEN) tekniğini önerdi, yine bir firma donör alanınız uygun 4500 grefti FUE ile ekeriz derken, başka bir firma saçlarınız çok güçsüz ve zayıf öncesinde prp ve mezoterapi görmeniz gerekir, başka bir firma saç dökülmeniz devam edebilir durmamış derken, bir başkası ise donör alanınız zayıf ekime uygun değilsiniz dedi. Inanın bunlardan hangisine inanacağımı şaşırdım
Herkes gibi ben de titiz birisiyim ve yapilan işin düzgün ve dürüst olmasını isterim buradan araştırdığım kadarıyla seçeneklerimi aşağıdaki sonuçlarını başarılı bulduğum ekim merkezlerine indirgedim, bütçe olarak da 3 bin dolar belirledim.
AKL Klinik Hasan Akil
LifeHair Ankara Şahin Çelik
Asuman Hairtransplant
HLC
Zekeriya Kul
Bu forumda da en sevdiğim özellik hangi kliniğe gitmeliyim hangisi daha iyidir gibi sorulan sorulara ezbere cevap verilmemesi ve durumunu anlayalım buna göre tavsiye veririz denmesiydi. Bu yüzden fotoğraflarımı yüklüyorum ve görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Başkalarına yardımcı olması açısından da saç sürecimi buradan paylaşmayı düşünüyorum.